Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

sildenafil +123
Poseł lewicy: Meżczyźni krócej żyją bo piją.
Czego nie rozumiesz intzelu faszysto?
#bekazlewactwa #lewackalogika #dyskryminacjamezczyzn #polityka
Czego nie rozumiesz intzelu faszysto?
#bekazlewactwa #lewackalogika #dyskryminacjamezczyzn #polityka

#ukraina #rosja #wojna
dej mi, mom horom ukraine
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie jesteś
Bardziej poszanuję żebraka niż złodzieja mordercę i gwałciciela panie rusek
@offchar: Żaden z nich nie jest wiceminstrem spraw zagranicznym, skoro Melnyk coś takiego mówi to znaczy że jest to stanowisko Ukrainy może nieoficjalne, ale jednak
@Anders_Monte: tak jak wszyscy polacy to złodzieje, bo kradną w niemczech samochody. To kretyńskie generalizowanie powinno się wam kijami z głowy wybijać. Innej opcji nie widzę.
Zresztą nidgy nie wiadomo skąd ona się wzięła na Morzu Czarnym, taką łódź podwodną HDW klasy 212A można kupić
@alfaiomega1: Masz jakiś pomysł, po co ktoś kiedyś zapłacił grube $mld z pieniędzy podatników za ten sprzęt?
Może np. po to, żeby z tego sprzętu strzelać do ruskich?
Więc może, czystym przypadkiem, w końcu podatnicy dostali to, za co prze te wszystkie lata płacili abonament?
@harcerz: No właśnie jak miałaby się znaleźć na Morzu Czarnym ?
@wykopyrek: +40% Niemców jest przeciwnych przekazaniu Ukrainie Leopardów. Jeśli w grę wchodził by okręt podwodny to mogło by to być z +80%
Jako niemiecki podatnik uważam to za dobry pomysł - w zamian za tańszy gaz z ruskich reparacji jak już dostaną #!$%@?. Wolę płacić na autostrady i szkolne stołówki niż pływające rury.
a to, że ochoczo dają nawet na kredyt to dlatego, że uważają to za dobra inwestycję, poza tym w skali krajów zachodnich to groszowe sprawy
te żądania Ukrainy to zwykle związane są z tym, że nie chcą im sprzedać broni za którą oni chętnie by zapłacili,
bo tam to sramto za daleki zasięg, za nowoczesne, nie
@alfaiomega1: Nie są, im się należy taka pomoc aby wygrać z rosją. Cena nie ma znaczenia i czy ktoś za to zapłacił.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@alfaiomega1: okno Overtona, jeszcze o tym nie słyszałeś?
@alfaiomega1: Możesz mi wskazać gdzie on żąda czegokolwiek w tym wpisie?
@missioncritical: Ja nie mówie o ludziach
A po co państwa ten sprzęt kupują? Żeby zapewnić sobie bezpieczeństwo. Nie ma teraz lepszego sposobu na zapewnienie bezpieczeństwa niż dozbrajanie Ukrainy.
@Wiesmin: Ja nic takiego nie napisalem, naucz się czytać
@alfaiomega1: masz jakieś źródło tych rewelacji statystycznych? czy to kolejna produkcja instytutu danych z dupy?
Albo inny "sondaż" robiony na reprezentatywnej grupie składającej się z redakcyjnych kolegów obecnych w stołówce?
No i nie odpisałeś na pytanie: do czego ten sprzęt został kupiony? Żeby wozić pitcę? Czy żeby zabijać ruskich żołnierzy?
@alfaiomega1: to o kim tutaj mówisz? O Smerfach?
@missioncritical: mówie o rządzących
Komentarz usunięty przez moderatora
I jeszcze raz: czy wysłanie sprzętu do zabijania rosjan do ukrainy, gdzie następuje zabijanie rosjan, nie jest czasem jedynym najlepszym wykorzystaniem tego sprzętu?
Inna sprawa, że Ukraina walczy o swoje istnienie, więc są gotowi zrobić wszystko. Nie ma się co dziwić.
Jeśli nie dostaną więcej sprzętu i kasy to przegrają.
dobry pomysl :)
To jak powoływanie się na Kaczyńskiego, Sasina, Ziobrę i Tuska xDdddd
@alfaiomega1: A to to co?
Wymieniasz to co "żądają".
@wykopyrek: Nie, nienawistna małpeczko, nie buduje się armii tylko po to aby dokopać jednemu państwu, który nawet nie jest twoim sąsiadem.
@alfaiomega1: na podstawie wypowiedzi jednego wiceministra.
Jest jakiś powód, dla którego mnie wyzywasz? Zjadłem ci obiad? Naplułem na okno? Napierdziałem do windy?
@stdmat: nie dokopać, ale zakopać i nie jednemu państwu, ale temu jednemu konkretnemu, unikalnemu, które nie potrafi funkcjonować w międzynarodowej społeczności.
Akurat Niemcom to #!$%@? w dupę. Powinni płacić reparacje całej Europie za kryzys i inflację jako, że napychali sakwy ruskim.
Podobnie jak pół wykopu kierujesz się w rozumowaniu prymitywną, plemienną nienawiścią.
Cywilizowane państwo nie buduje armii po to aby zakopać inne państwo. Tak czynią państwa zbrodnicze.
@alfaiomega1: Z kimś kto zna zasady i logikę pisania.
Chociaż osobiście bym tego nie nazwał dyskusją, bo zwyczajnie walnąłeś ruską propagandą (Ukraina ŻĄDĄ) i twierdzisz, że tego nie robisz.
@offchar: hamuj sie