Aktywne Wpisy
WykopX +70
Bardzo przepraszam, że tak długo to trwało, ale jest!
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Na szybko zrobiłem skrypt przywracający listę plusujących
https://greasyfork.org/pl/scripts/489949/listy-plusujacych-wpisy-i-komentarze
- lista plusujących po staremu
- zielonki i bordo są w kolorze (pomarańczki nie bo źle to wygląda)
- oznaczenie użytkowników, których blokujesz 🚯
- oznaczenie tych, których obserwujesz 🔔
- różowe paski mają małą różową kropkę 🟣
Skrypt jest kompatybilny z Wykop X Style 2, a dodatkowe opcje konfiguracji działać będą także w
Defined +4
Dobra, tak, to ja # pokazmorde
Rano usuwam
Rano usuwam
Babeczka stwierdziła, że losy dwóch bratnich dusz będą się ze sobą przecinać przez całe życie, ale nigdy nie dojdzie do sytuacji, w której te dwie osoby stworzą szczęśliwą relację. Zawsze temu dwojgu będzie stało coś na przeszkodzie, aby być razem. I mimo tego, że będzie ich do siebie ciągnąć to finalnie stworzą związki z zupełnie kimś innym - oczywiście będą kochać tę nową osobę, ale to nie będzie TO magiczne i niepowtarzalne uczucie jak to, którym darzyli swoją bratnią duszę. Po prostu tak jakby przeznaczenie z nich zakpiło i nie uwzględniło dla nich wspólnego szczęśliwego zakończenia.
Dlatego z chęcią bym poczytała co Mirki i Mirabelki o tym sądzą, może ma ktoś podobne doświadczenia i się zgadza z tą koncepcją albo wręcz przeciwnie i uważa, że to brednie i sam tworzy ze swoją bratnią duszą szczęśliwą relacje.
#bratniedusze #uczucie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc #los #przeznaczenie
cholera właśnie szukałem czegoś do obejrzenia, z okładki wygląda na kicz, no ale ryzyk fizyk
right in the feels
Bo dajmy na to związki naszych starych. jakoś tak magicznie wszechświat 50 lat temu działał że drugie połówki ludzie znajdowali w tych samych wioskach i wsiach, tych samych dzielnicach
sratnie dusze, może jeszcze zależy to od znaku zodiaku albo fazy księżyca w której się urodziliśmy? xDDD
zdziwię się na plus jeżeli to będzie chociaż 5/10
Mam identyczne przemyślenia w tej kwestii. Jak to możliwe, że ludzie na taką skale jeszcze 50 lat temu potrafili się wiązać w obrębie jednej miejscowości. Przecież prawdopodobieństwo, że osoba z tej samej wsi podpasuje nam na tyle, aby brać z nią ślub
no i dlatego pracuje za 2k zl ( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡º ͜ʖ͡º)
@panthererose: no rozumiem, ale w jakiś sposób bierzesz to na poważnie skoro rozważasz te słowa, rozmyślasz o tym. Ja wiem, że kobiety wszędzie szukają magii ale bez przesady.. zostańcie na poziomie mówienia chłopakom że nic z tego nie będzie bo wasze znaki zodiaku do siebie nie pasują ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
On kawaler, dość przystojny ale lekkoduch, ona ładna, zgrabna, ze sporymi ambicjami. Zawsze ciągnęło ich do siebie ale lata leciały i nigdy nie udało im się cokolwiek stworzyć na poważnie. Ich drogi się rozeszły ale pewnie się skrzyżowały nie raz. Raz on chciał a ona nie chciała, potem ona chciała a on nie chciał. Czy jakoś tak. Ta relacja była dość pokręcona nawet jak