Aktywne Wpisy

wykop +145
Wykopowicze,
dzisiejszy wieczór pełen będzie sportowych emocji! Na start Widzew zagra z Lechem. Później w ramach Formuły 1 ekscytacji (miejmy nadzieję!) dostarczy nam Grand Prix Arabii Saudyjskiej 2023! A wisienką na tym sportowym torcie będzie wydarzenie, na które czeka cały sportowy świat: czyli El Clasico i starcie drużyn FC Barcelona i Real Madryt CF. Jak w tym wszystkim się połapać? Nic trudnego, przygotowaliśmy dla Was szybką rozpiskę:
17:30 Widzew Łódź - Lech
dzisiejszy wieczór pełen będzie sportowych emocji! Na start Widzew zagra z Lechem. Później w ramach Formuły 1 ekscytacji (miejmy nadzieję!) dostarczy nam Grand Prix Arabii Saudyjskiej 2023! A wisienką na tym sportowym torcie będzie wydarzenie, na które czeka cały sportowy świat: czyli El Clasico i starcie drużyn FC Barcelona i Real Madryt CF. Jak w tym wszystkim się połapać? Nic trudnego, przygotowaliśmy dla Was szybką rozpiskę:
17:30 Widzew Łódź - Lech

marcinpodlas8 +106
Nowy prezydent Czech, generał Petr Pavel.
Ale taguj #chad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poprawione ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Mtsen: w sumie dużo się nie pomyliłeś, bo on w latach 2015-2018 był szefem komitetu wojskowego NATO
i jest pan pawel
@JanRouterTrzeci: świetny wybór komucha, normalnych to tam nie mieli?
I wybrali kogo?
@Kupamilosci: Mieli komucha Babisza
@zjadlbym_kebaba: zawsze miałem Czechów za debili ale teraz to już w ogóle uświadczyli mnie w przekonaniu że nimi są, nic dziwnego że Polska pomimo dwu krotnie niższego PKB per capita w 1991 teraz ich dogania.
@galicjanin: umiarkowany by był jakby nie wzorował się na Danii gdzie podatek dochodowy i podatek od zysków kapitałowych (giełda) sięga 50%.
@Kupamilosci: xD wyższy podatek to dosłownie zsrr
@ArtBrut: Poglądy ma eleganckie poza tą redystrybucją dochodów, ale może jakoś mądrze to rozwiąże.
Ciekawe jak tam ciśnienie u Janusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zresztą jak można być żołnierzem i być przeciwnym karze śmierci
Sprzedał sklepy w Polsce, to zajął się karierą polityczną XD
Jak ktoś
Kurde, myślisz, że ja też?
Przecież sam wrzuciłeś, że odnosi się do m.in. Danii. A tam po prostu zarobki prezesów są powiązane z zarobkami najniżej zarabaiających, zarabiają maksymalnie jakąś tam krotność zarobków mijimalnych. To nie komuna. Wyzywasz innych od głupków, a sam się niewiele lepiej zaprezentowałeś.
@FFFFUUUU
ja nie jestem za SLD ale wprowadzili nas do Unii Europejskiej a Kwaśniewski do NATO
SLD chyba też nawet raz obniżyło podatki, co generalnie nie udało się ani jednemu z późniejszych rządów
oczywiście dobrze że już nie rządzą, były afery itd.
ale chociaż trzeba ich oceniać w miarę obiektywnie
akurat te ich drugie rządy (gdzie były afery) i tak chyba były lepsze niż te pierwsze
I co kurna z tego? Ciężko wam tak zrozumieć, ze wileu członków miało w 4 literach komunistyczne ideały itp. duperele, a zapisywali się bez żadnych ważnych powodów? Zresztą byl to juz koniec komuny jak u nas w Polsce,
@Kupamilosci:
Dania: cos robi
wykopek: literalnie komunizm
"dogania"