@ghost_on: na innych przeglądarkach też? Wykop używam na safari, a strony od mamusiek na chrome w incognito, a mimo wszystko na wykopie mam takie reklamy xD
@ghost_on Personalizowanie reklam można wyłączyć, a na mirko i tak będą proponować ci gorące mamuśki w twojej okolicy. To jest po prostu pula reklam na jakie wykop się zgadza.
@ghost_on: digital marketing here, mogą targetować bardzo szeroko np tylko po przedziale wiekowym + płci i mogą wybrać też żeby się wyświetlało to konkretnie na wykopie, więc to nie musi zależeć od ich przeglądanych stron. Porządne firmy jak wyżej w komentarzach przykład z Ceneo się dokładniej bawią w tagretowanie żeby mieć lepszy zwrot z inwestycji a takie śmiecie to wyrzucają kasę i lecą na ilość i tak jest pewnie w
@ghost_on: w jaki sposób to działa? Mi się to wyświetla na YT ale nie odpalam nic takiego na YT, nie mam tindera ani badoo. One chyba nie są spersonalizowane
@Ranger: nie korzystam z apki, przeglądam na tel z przeglądarki, nie mam żadnego Adblocka ani nic takiego - nie mam reklam od kiedy wszedł nowy wykop tylko mam takie coś ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: 3C96EDE1-946F-484C-ADBB-43109B6937E9
Pobierzna czym to przeglądasz, że masz reklamy?
To są reklamy spersonalizowane, kategorie wyświetlają się na podstawie tresci, które były przeglądane na Twoim urządzeniu.
Zejsrane a nie spersonalizowane Panie :D
@ghost_on: Albo w sieci lokalnej (to samo IP zewnętrzne).
źródło: temp_file.png4440602629417738266
PobierzSkoro tak to włącz sobie reklamy na tydzień i zobacz jak to tutaj działa.
@ghost_on: G---o prawda, a ty tylko bezmyślnie powielasz pseudo mądrości innych debili. Gratuluję IQ.
źródło: Screenshot_20230128_123529_Chrome
PobierzPersonalizowanie reklam można wyłączyć, a na mirko i tak będą proponować ci gorące mamuśki w twojej okolicy. To jest po prostu pula reklam na jakie wykop się zgadza.
źródło: MjAyMzAxYgsgGztJbgNvHmNDbxMoWmFINFt3WG5Of145Vj0PJR0hDypXOgoiHCNEMRViSnhOeV1xQXVDdB0oDiJLKBkjT35cchp1T3hOf1IkTHhKIkp7W3EfdFQrCCpIPA
Pobierzźródło: Screenshot_2023-01-28-14-33-03-02_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
Pobierz