Aktywne Wpisy
A330 +562
Tak się spuszczają wszyscy (i słusznie) nad aferą z wypromowana burdelmama, a ja pragnę przypomnieć że nasi ukochani włodarze portalu wykop jarali się jak dzieci na możliwość wywiadu z bandytą, mafioza i gangsterem. Ciekawe co o "kobietach" powiedzial pan J.S. pani A.S., może o tych które mafia gwalcila, zmuszała do prostytucji albo wymuszala haracze? Tfu na was
#heheszki #moderacjacontent #afera #tvn #wykop
#heheszki #moderacjacontent #afera #tvn #wykop
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ostatnio wspominaliśmy, że jednym z zadań, nad którym obecnie pracujemy, jest #ioswykop. Obiecaliśmy, że przed wdrożeniem produkcyjnym, uruchomimy testy beta aplikacji iOS i zaprosimy Was do udziału w nich. Dzięki temu poznamy Wasze zdanie oraz kierunek oczekiwanych przez Was zmian.
[Treść edytowana - obecnie zamknęliśmy zapisy, mamy komplet osób]
Jeśli chcielibyście dołączyć do testów beta aplikacji #ios, skontaktujcie się z nami za pomocą formularza kontaktowego i podeślijcie adres mailowy połączony z #apple, na który możemy przesłać Wam dostęp do wersji beta aplikacji. Na tym etapie testów przygotowaliśmy 100 dostępów.
Podzielcie się swoimi opiniami. Będziemy ogromnie wdzięczni jeśli dacie nam znać jakie zmiany - Waszym zdaniem - powinny zostać wprowadzone w pierwszej kolejności, które są dla Was najważniejsze, czego najbardziej oczekujecie? (ʘ‿ʘ)
#aplikacje #wykop #ciekawostki #programowanie
@wykop: coś takiego ma sens gdy na produkcji jest działający produkt i tworzymy nowy. W obecnej formie, na produkcji nie ma nic, a wy bawicie się w zamknięte bety... bez sensu.
Pajace.
nie no, brawo. Nawet w porę. Tylko nie wiem dla kogo teraz ta aplikacja, jak osoby które z niej korzystały to już mają was i wasz wykop głęboko w dupie i tutaj nie wrócą. Ja to mam wrażenie że szefem od tego nowego wykopu u was to jest mój stary pijany xD
Myślałem, że tamte błędy coś was nauczyły i weźmiecie w końcu testerów, którzy faktycznie siedzą na wykopie, mają doświadczenie i oddadzą dobry feedback.
A nie #!$%@?, pierwsze 100 osób dostanie beta XD
Boże święty ten portal to parodia.
@WuDwaKa: jedna chyba nie warto zostać nawet testerem XD
@walk_man:
1. od kiedy analitycy robią testy?
2. Testowanie przez " friends and family" jest normą. Nawet Microsoft ma coś takiego.
mam androida 15 mogę dolaczy?
jazda z wami
@wykop: Nie wygłupiajcie się. Wypuście apkę na spontanie jak stronkę.
Skąd nagły zwrot w polityce? Dlaczego teraz informujecie o testach, nowej wersji aplikacji?
@wykop XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDSDSDDSSDSSFSDDDDDDDDDSSSDDSDSDDDSDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@wykop: Ja bym oczekiwała, że jak poważny portal społecznościowy zmienia się to nie olewa użytkowników iOS zostawiając ich z przeglądarkową, koślawą wersją tylko przygotowuje aplikację wcześniej. Teraz to się pocałujcie w dupe xD
Wprowadzacie aplikację na ajfona bo Mihau ma ajfona, a zwykli użytkownicy nadal nie mogą korzystać z portalu xD
Już pomijając tagi, od samej aktualizacji nie udało mi się skorzystać z wykopu przez przeglądarkę (Brave na ios)
a można tam dodawać wpisy z poziomu tagu, czy jest to tsk samo popsute jak na androidzie? przecież to blokuje zupełnie ruch na tagu dla ludzi z apki