Aktywne Wpisy

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta #wzrost
Czy mielibyście problem żeby spotykać się z wyższą kobietą? Poznałem fantastyczną dziewczynę, ale jest wyższa 3-4cm, ogólnie mi to nie przeszkadza, jej również, ale mam wrażenie że ludzie się na nas ciągle gapią jak gdzieś wychodzimy, chyba że mam już urojenia xdd
Czy mielibyście problem żeby spotykać się z wyższą kobietą? Poznałem fantastyczną dziewczynę, ale jest wyższa 3-4cm, ogólnie mi to nie przeszkadza, jej również, ale mam wrażenie że ludzie się na nas ciągle gapią jak gdzieś wychodzimy, chyba że mam już urojenia xdd

XYZ91 +8
#ksw Mamed to największy sportowy zawod w mma, 40 kilka lat na karku, dalej topka ksw, zmarnowany talent za złotówki w Polsce zamiast iść po pas ufc lata temu.
ostatnio wspominaliśmy, że jednym z zadań, nad którym obecnie pracujemy, jest #ioswykop. Obiecaliśmy, że przed wdrożeniem produkcyjnym, uruchomimy testy beta aplikacji iOS i zaprosimy Was do udziału w nich. Dzięki temu poznamy Wasze zdanie oraz kierunek oczekiwanych przez Was zmian.
[Treść edytowana - obecnie zamknęliśmy zapisy, mamy komplet osób]
Jeśli chcielibyście dołączyć do testów beta aplikacji #ios, skontaktujcie się z nami za pomocą formularza kontaktowego i podeślijcie adres mailowy połączony z #apple, na który możemy przesłać Wam dostęp do wersji beta aplikacji. Na tym etapie testów przygotowaliśmy 100 dostępów.
Podzielcie się swoimi opiniami. Będziemy ogromnie wdzięczni jeśli dacie nam znać jakie zmiany - Waszym zdaniem - powinny zostać wprowadzone w pierwszej kolejności, które są dla Was najważniejsze, czego najbardziej oczekujecie? (ʘ‿ʘ)
#aplikacje #wykop #ciekawostki #programowanie
żartujecie, prawda?
trzeba podpisać NDA? Bo jak tak to mi się nie chce w to bawić tak jak ostatnim razem.
Ciekawe, czy tyle osób się w ogóle zgłosi.
@wykop: Ło panie, toć to przecież suma wszystkich, aktywnych użytkowników, którzy tu zostali. XD
a kiedy aktualizacja apki na androida?
pozwólcie mi ściągać obrazki w apce.