Aktywne Wpisy
hiro95x +37
Elev +46
jestem #!$%@? alimanciarzem
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
no nic mnie tak nie boli jak to
kiedyś miałem rodzine, zrobilismy se 2 dzieci, budowaliśmy dom
i wszystko jak krew w piach, zona niedopiszczona odeszła do kolegi z pracy, budowa do sprzedania
ale to jest #!$%@? przy tych alimentach
niby nie sa wysokie, niby dzieci maja teraz wyższy standard niż przed
no ale ja p..... co miesiąc mam jej przlelewać 1/3 bo kiedyś miałem ochote mieć rodzine
rodzina
ostatnio wspominaliśmy, że jednym z zadań, nad którym obecnie pracujemy, jest #ioswykop. Obiecaliśmy, że przed wdrożeniem produkcyjnym, uruchomimy testy beta aplikacji iOS i zaprosimy Was do udziału w nich. Dzięki temu poznamy Wasze zdanie oraz kierunek oczekiwanych przez Was zmian.
[Treść edytowana - obecnie zamknęliśmy zapisy, mamy komplet osób]
Jeśli chcielibyście dołączyć do testów beta aplikacji #ios, skontaktujcie się z nami za pomocą formularza kontaktowego i podeślijcie adres mailowy połączony z #apple, na który możemy przesłać Wam dostęp do wersji beta aplikacji. Na tym etapie testów przygotowaliśmy 100 dostępów.
Podzielcie się swoimi opiniami. Będziemy ogromnie wdzięczni jeśli dacie nam znać jakie zmiany - Waszym zdaniem - powinny zostać wprowadzone w pierwszej kolejności, które są dla Was najważniejsze, czego najbardziej oczekujecie? (ʘ‿ʘ)
#aplikacje #wykop #ciekawostki #programowanie
żartujecie, prawda?
trzeba podpisać NDA? Bo jak tak to mi się nie chce w to bawić tak jak ostatnim razem.
Ciekawe, czy tyle osób się w ogóle zgłosi.
@wykop: Ło panie, toć to przecież suma wszystkich, aktywnych użytkowników, którzy tu zostali. XD
a kiedy aktualizacja apki na androida?
pozwólcie mi ściągać obrazki w apce.