Aktywne Wpisy
Antybuka +53
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +96
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
Wykopki: KOMUNIS, TOTALITARYS, GOTOWANIE RZABY.
Kek xD
#motoryzacja #shitwykopsays
Ale jakie Knajpy odżyły na Krakowskim Przedmieściu? Tam zawsze było dużo gastronomii, jednak z dużymi rotacjami, bo ciężko tam się wstrzelić w klienta. Skoro rotacja jest duża, to ciężko mówić o jakimś odrodzeniu.
Poza tym ostatni raz poważna gastronomia na tym odcinku, była przed wojną. Dzisiaj nie ma tam ani jednej prestiżowej restauracji, pomijając tę w Hotelu Bristol.
@cwlmod: a poniżej opustaszała Praga bo w centrum nie ma parkingów pod samymi drzwiami xD
https://www.google.com/maps/@50.0870107,14.4209788,3a,75y,35.01h,91.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1sevCHPIjvmq0vStAT5VTo_w!2e0!7i13312!8i6656
Może zakażą, może nie, my dyskutujemy o tym co teraz, a nie co może być za 50
@jednorazowka Dosłownie kłamiesz xd
https://www.eea.europa.eu/themes/air/air-quality-and-covid19/air-quality-and-covid19
@xqwzyts: Chcesz osiągnąć poziom dna + 1metr mułu czy jak? xD A masz jakieś zdjęcie normalnej ulicy a nie takiej....no nie wiem, TURYSTYCZNEJ?
I taka jest włąśnie dyskusja z dzbanami aktywistycznymi. Oleju w głowie nie mają i widą tylko światełka tj pojedyńcze fakty. ( ͡°
@lecho182: No ładnie było, a co? Coś ci nie kontaktuje w głowie, że dajesz przykład ulicy, z której zrobiony hub społeczno-restauracjny dla całego miasta? Potrafisz zakumać, że takie miejsca są fajne bo się jedzie do nich może raz w tygodniu, a nie żyje?
Dobra to teraz powiedz jak w tym momencie taka liczba ludzi miała by nw jeździć do pracy, komunikacja miejsca w Wwa jest w okropnym stanie, odchodzenie od aut powinno być dopiero jak przynajmniej wybudują sensowne metro, do tego czasu jest to dla mnie robienie szopki na pokaz
1. Rejestrujesz auto na babcię powyżej 70 roku życia - limity cię nie obowiązują.
2. Tworzysz kolekcję aut, minimum 3 sztuki, rejestrujesz jako zabytek. Możesz tak każde auto zarejestrować nawet jak nie ma 25 lat i jak z oryginału zostały klamki w drzwiach. Wtedy też limity cię nie obowiązują.
Osobiście wybieram opcję 2 i mam już 4 sztuki
@MrMas: XDDD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@cwlmod: gosciu jest z kanady, jakbys obejrzal to bys wiedzial ze podrozowal po calym swiecie a dzisiaj mieszka w holandii.
I jak zwykle, "to co mi sie nie podoba to lewactwo, a to co fajne to prawactwo". Powiedz mi misiu kto stworzyl ta patologie motoryzacyjna w stanach kapitalizm czy komunizm?
Czyli zamiast jeździć przez centrum, będę nadkładał drogi jeżdżąc dookoła, tym samym jeszcze bardziej zanieczyszczając środowisko XD