Aktywne Wpisy

malkuth +556
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Szteker +9
#ukraina Ma ktoś informacje jak długo może jeszcze trwać wojna na Ukrainie? Słyszałem, że jak Putin wygra, to od razu na Polskę przez Białoruś chce ruszyć póki sprzętu nie mamy, bo cały wysłaliśmy na Ukrainę, więc pytam, bo wolałbym się przygotować na to mentalnie. I głupich odpowiedzi w stylu Rosja nas nie zaatakuje, bo jesteśmy w NATO proszę nie pisać, bo wiadomo jak ta pomoc będzie wyglądać. Wyślą trochę sprzętu, żołnierzy i
#przegryw #prawojazdy
i pamiętaj, żeby nie łączyć alko z prowadzeniem pojazdów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Minusy:
Głupie gadanie w domu
Plusy:
Jesteś mobilny
Osiągnąłeś mały wielki sukces
Dodatkowe możliwości na rynku pracy
Rożowe zdecydowanie wola niebieskich z prawkiem
Odpowiedz sobie sam czy to #przegryw czy jednak #wygryw
Zapytaj babci jak ona zdawała prawko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przegryw bo samochód też sam muszę sobie kupić, ale na szczęście coś mam odłożone na jakiegoś grata
Ona 30 lat jezdzila ale to nie pierwszy raz kiedy zamiast sie z czegos cieszyc to przez wiele minut jest #!$%@? ns temat już nawet nie znaczących rzeczy
Nie znam się kompletnie na samochodach, najlepiej jakiś mały żeby było jak dojeżdzać do pracy i jazda po małym mieście
Dzisiaj opijanie jutro zastanawianie sie nad samochodem
Tak się #!$%@?łem że prawko dopiero 10 lat później w Niemczech zdałem - okazuje
Gratulacje, olej #!$%@? innych i staraj się jak najwięcej jeździć, bo jeśli chodzi o prowadzenie samochodu najlepsza jest właśnie praktyka.
@fastmotion: uwaliła? odwoływałeś się?
chamy wciskają kit, nie da się wymusić na kimś pierwszeństwa jeżeli on nie ma zamiaru z tego pierwszeństwa korzystać
Co za #!$%@? babcia, życzę jej jak najgorzej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także nie słuchaj #!$%@? nikogo i realizuj swoje własne pragnienia, gratulacje i powodzenia.
A wez jej pacjent wyjeb i powiedz ze błędem było to ze tego wcześniej nie zrobiłeś xD
albo jak będzie chciala jechac gdzies to mów że dalej popełniasz mnóstwo błędów bo ci gasnie i to za duże ryzyko zeby babcie wozić xD
Zajebiście zrozumiałaś, różowe paski xD
Ale śmieszne hahahahha śmiechu warte ciekawe ile plusów dostaniesz ;)
Ale masz ważną nauczkę - niektórym nie warto opowiadać ŻADNYCH szczegółów. Same suche informacje i
gratki :). Rodzina chyba potrafi najbardziej zgnoic :/
#!$%@? w to miej, mam 28 lat i jak w końcu rok temu kupiłem motocykl, który był blokowany przez lata to jedyne wszyscy się zesrali, że jestem nieodpowiedzialny i żebym dorósł
Trzy
Ja zdałem za pierwszym w wieku 18 lat 2015 mówili że ta placówka słynie z najmniejszej zdawalnosci miałem egzaminatora który niby jest najgorszy i mój wniosek ludzie to debile jeśli nie potrafią zdać za pierwszym razem
Zaczynało 20 osób od testów i 15 przeszło dalej. Na samochód zdało 6 osób a na motocykl i samochód 1 osoba.
O czym to świadczy?
O tym że 5 osób to głąby bo pytania są do nauczenia się prędzej. A te 9 osób może miało pecha może stres chyba że zdają już 7 raz to wtedy żeczywiscie coś jest