Aktywne Wpisy
Qontrol +52
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
mati1990 +206
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
- wystarczy dociąć,
- pod warstwą tłuszczu są już mięśnie, bo żeby wykonywać jakiekolwiek czynności przy takim cielsku potrzeba większej siły, więc mięśnie rosną,
- nie trzeba zmieniać diety: jadłeś dużo, możesz nadal jeść dużo.
Jedyne co trzeba zrobić to zacząć ćwiczyć.
Jak się chudym to:
- trzeba zacząć dużo jeść (nie dajesz rady tyle, za mały żołądek, organizm się buntuje, sranie),
- nie ma mięśni,
Nawet po sobie mogę stwierdzić, że od ćwiczeń i siłowni morda się poprawia- robi się bardziej wyraźna.
Dobra chemia i tyle.
Nigdy nikt się do tego przyznaje, każdy rlyjo pierniczy o samozaparciu, ciężkiej pracy itd itp.
Rzadko kiedy ktoś mówi prawde na ten temat.
Serio gdzieś tam coś takiego wspomniał, czy to taka fiksja oguem se?
A ten typ pewnie jedzie na teściu i trenie i jest idolem dla wykopków xD Większość ludzi nie czuje potrzeby ładowania w siebie olbrzymich dawek sterydów
Ja mam jakiś specyfik kupiony chyba jeszcze w tamtym roku z malą dawką minoxidilu- czy kojarzycie jakiśtutorial lub forum jak stosowac to wszystko? Przeczytaćplusy iminusy.
chodzi mi o brodę i pustki na pokliczkach, przerzedzające się włosy na głowie.
Jak stosować minoxidil, finasteryd, czy pomoże i czy to wszystko jest bezpieczne itd. jakeiśmoze tagi, lub
https://www.reddit.com/r/Minoxbeards/
Może jeszcze jakiś inny tag mają.