Aktywne Wpisy
Shultzss +13
Ktos ma pomysl co to moglo byc? Poruszalo soe dosc szybko i po 5 min jiz nie bylo nic widac
#kosmos #ufo #elonmusk #kosmogadka #niebo
#kosmos #ufo #elonmusk #kosmogadka #niebo
panthererose +4
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy, oczywiście dzień zapoznawczy nie tylko z obowiązkami, ale również z współpracownikami. Wdałam się w rozmowę z dziewczyną starszą ode mnie o 2 lata na temat związków i ogólnie relacji. Powiedziała mi, że zerwali z chłopakiem w kwietniu po 5 latach związku i wspólnego mieszkania u niego. Chciałam wyjść na empatyczną, dlatego zapytałam się jak daje sobie radę i czy jakoś udało jej się zapomnieć. Dziewczyna
mial spotkanie z sebcelem i jest memem z audi przez wpis na fb o swoich fantazjach se...
#!$%@? Kiecol to mi niedługo z lodówki wyskoczy xD
jak co drugi przegryw zacznie ćwiczyć i bić tyle towaru co on, to może i wygląd zmieni, ale #!$%@? zawsze będzie #!$%@?ą
U niego zarost robi robotę też dużą.
@Polnischefuhrer przy inbie z sebcelem widać było że ma 180+, poza tym widać że to high test nawet jak był ulany
I znowu coś sobie wkręcasz, nie, przegrywy nie są mr. Olympia ani też nie są knurami 120 kg, zazwyczaj mają normalne sylwetki.
Znowu to wkręcanie przegrywom że jak będą mieć sylwetkę jak Kiecol to nagle staną się atrakcyjni. W rzeczywistości wystarczy zjechać do bf 15% lub mniej, i tyle, jak to nie przyniosło atrakcyjności to robienie z siłki pracy na cały etat jest stratą czasu.
@Pozytywny_gosc Kolego nie ruchasz bo pomimo że wyglądasz lepiej od 99,9% normików jeśli chodzi o sylwetkę, to nadal za mało, musisz wejść na bombę stary.
@olaf_wolominski: Ja nie Oski (╯︵╰,)