Aktywne Wpisy

Minieri +1107
Ja zapaliłem tylko znicz na grobie mamy. Zmarła nieco ponad tydzień temu, 27.02 - w dniu moich urodzin. Do teraz to do mnie nie dociera, mam wrażenie że gdzieś wyjechała, niedługo wróci i będzie jak dawniej. Niestety tak się nie stanie, rak skur... wygrał. Powoli próbuję się ogarnąć, krok po kroku. Jeśli mogę Wam coś poradzić - wysyłajcie mirki swoje mamy na badania, z rakiem serio nie ma żartów.
#dzienkobiet ##!$%@?
#dzienkobiet ##!$%@?

mial85 +14
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie

- każdy facet powinien zdobywać
- każdy facet powinien walczyć o status i kasę
- każdy facet powinien walczyć o władze
Podczas gdy... tak nie jest. Ci co lubią zdobywać i władać to zazwyczaj są osoby spod znaku ciemnej triady - czysty #blackpill, wrodzone genetyczne cechy takie jak: psychopatia, makiawelizm, narcyzm
Większość facetów (z jakieś 90%) nie lubi w ogóle podrywać... Traktuje to jako smutny obowiązek, odbębnić prymitywne gody, żeby potem mieć seks i 15 sekund przyjemnego orgazmu w kobiecie. Którzy faceci dziwnym trafem uwielbiają podrywać kobiety? 190cm, vifon, ryj 7/10+ ciekawy przypadek? A może po prostu podryw nie istnieje? To kobieta od zawsze zdobywała i wybierała faceta. Dlatego dla osobnika 190cm 7+/10 podryw to "fajna" sprawa - bo kobieta udaje trudną i daje się zdobywać, stopniowo udaje coraz łatwiejszą i taki oskarek myśli sobie jaki to on nie jest zajebisty, że "zbija opory" i potem rucha, a to wszystko zagrywka kobiet. W przypadku #averagecel czyli np: 175cm 5/10 kobieta nie udaje trudnej - jest sukowata bo po prostu odrzuca słabe geny, dlatego tacy faceci nie lubią podrywać, no bo większość kobiet brutalnie, chamsko odrzuci takie geny. A kazde odrzucenie dla faceta to potęzny cios dla psychiki, podświadomości, który niszczy samoocenę. Naturalną reakcją zdrowego samca jest unikanie cierpienia = unikanie podrywania, bo sprawia tylko przykrość i ból. Tylko jakiś kołper redpillowiec nastawia się na podrywowy GRIND czym ora totalnie swoją samoocenę przyjmując bezsensownie 100+ odrzuceń na klatę. A potem wmawia sobie, że jest lepszy od przegrywa który siedzi w domu xD Tylko ten przegryw siedzący w domu gra sobie w gry i delektuje robiąc to co lubi, a w tym czasie redpillowiec traci czas, kilka godzin, kilkaset złotych, żeby dostać kosza i pogorszyć sobie samoocenę, robiąc rzeczy których nielubi żeby zaimponować kobiecie, która go nie lubi xDDDDDDD
Większość facetów nie lubi walczyć o władze i status - pchać się w drabinie. Po pierwsze - olbrzymi stres. Po drugie - poświęcenie życia. Po trzecie - łatwo to wszystko stracić. Po czwarte - z każdej strony konkurencja nie śpi i trzeba się pilnować.
Większość facetów woli spokojne życie - work life balance. Nikt nie lubi być biednym ale zdecydowana większość facetów byłaby szczęśliwa gdyby trzaskała 10k netto za 8h pracy i basta, niż 30k netto za 12h dziennie w tygodniu i 6h weekendy, bycie pod telefonem, ciągłe jakieś delegacje itd.
Jakie smutne musi być życie redpillowca - który ciągle musi sobie wmawiać, że "lubi zdobywać" nie mając w ogóle wrodzonych cech ciemnej triady, czyli czynnika umożliwiający przyjemny, NATURALNY zgodny z charakterem GRIND. Ciekawe ile dziennie trzeba wstrzykiwać redpillum copium-max żeby wmówić sobie, że jako facet uwielbiasz "zdobywać" kobiety, status i władzę.
#redpill #blackpill #randkujzwykopem #podrywajzwykopem #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #seks #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
@Pozytywny_gosc: a jakie smutne musi być życie blackpillowca, który uważa że jeśli nie ma szczeny chada i 190cm to its over i najlepiej w piwnicy siedzieć się nie pokazywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pozytywny_gosc: XD kto tak mówi... od takich ludzi trzymał się tak daleko jak wampir od czosnku i ogólnie się w duchu śmiał, nie wchodząc w interakcje.
@Pozytywny_gosc: Podrywają, bo to sprawia im przyjemność. W końcu utarło się, że prawdziwy facet musi być wysoki, a że oni tacy są, to po prostu to wykorzystują. Kobieta nie do końca wybiera, to środowisko do którego ma zaufanie popycha ją do podjęcia ostatecznej
Tak jak fajnie to przedstawia The Sopranos. Do tego trzeba być stworzonym genetycznie.
Każda marzy o facecie minimum 180 i ryjcu 6+/10 natura
@AnonimoweLwiatko: Nie rozumiesz. Problem polega na tym, że takich znaków nie dostajesz jak jesteś nieatrakcyjny.