Wpis z mikrobloga

• 0
Instrukcje instalacji:

Chrome:
- Wklejamy ‚chrome://extensions' w adres przeglądarki
- Włączamy tryb dewelopera
- Klikamy załaduj rozpakowane i wybieramy folder Chrome z rozpakowanego archiwum
  • Odpowiedz
  • 0
@Heekate: To też będzie poprawione w pierwszej kolejności.

Dobrze by było gdyby administracja wrzuciła jakieś ich plany na najbliższe poprawki, żeby było wiadomo czego nie trzeba robić.
Ale to jest niestety myślenie życzeniowe
  • Odpowiedz
  • 2
@digitallord
Ja mam dwa życzenia:)
Dodanie pokazywania w znalezisku przy loginie oomentujacego informacji ze zakopał lub wykopał dane znalezisko
I drugie
podawanie na Mirko w komentarzach info z notatki o użytkowniku.
To zdecydowanie ułatwiało życie
skrypty pokazywarka wykopów i zakopowiczow oraz notatkowator 2000
  • Odpowiedz
Wtyczka ma również dostęp do domeny hejto.pl, ale na razie nic tam nie robi.

Czytelność u nich też trochę leży, dlatego postaram się wrzucić również jakieś zmiany. Może dostosować to również pod styl starej ciemnej wersji z wykopu?.

@digitallord: O tak!
  • Odpowiedz
@digitallord: mirkoczat imo super pomysł, ale najlepiej jakby ustalić to tagami, aby Mirki mogły oglądać razem programy, mecze i razem komentować, bo odświeżanie to jednak słabe jest.
  • Odpowiedz
  • 2
@houk: Super pomysły. Dodaję do todo, dzięki.

@look997 W takim razie posiedzę też nad stylem pod nich ;)

@kcrgs Właśnie dokładnie o to mi chodzi. Taki czat do różnych eventów super się sprawdzał. Do tego można by ogarnąć coś w stylu Watch2Gether, YouTube Party itp

@mk89 Chodzi o komentarze pod wpisami? Myślę, że tak, ale to również straszne druciarstwo będzie ;c
  • Odpowiedz
@digitallord: Czemu nie na github? Doceniam ze chcesz poprawić wykop, ale pobieranie zipów z randomowej strony jest trochę mało wiarygodne, a kod jest zminifikowany wiec ciężko popatrzeć co to dokładnie robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz