Aktywne Wpisy

jmuhha +9
Czy znacie jakieś kursy/książki na prawko dla seniora? ᶘᵒᴥᵒᶅ
Chcemy, żeby babcia 76 lat zrobiła sobie prawo jazdy by mogła dojechać do lekarza, na zakupy czy do urzędu. Babcia ma wzrok jak sokół i tata zabiera ją na plac do pojeżdżenia gdzie już ogarnia + jezdzilaby nową toyotą xcroos Yaris gdzie sama hamuje przy przeszkodach
Jakby ktoś miał jakieś namiary na dobrą szkoły jazdy mająca cierpliwość w okolicach
Chcemy, żeby babcia 76 lat zrobiła sobie prawo jazdy by mogła dojechać do lekarza, na zakupy czy do urzędu. Babcia ma wzrok jak sokół i tata zabiera ją na plac do pojeżdżenia gdzie już ogarnia + jezdzilaby nową toyotą xcroos Yaris gdzie sama hamuje przy przeszkodach
Jakby ktoś miał jakieś namiary na dobrą szkoły jazdy mająca cierpliwość w okolicach

lofix +24
Taka mała ciekawostka z fabryki Tesli "Giga" pod Berlinem.
Przy każdej rampie z obu stron wisi przyczepione na trytytkach 8 "ajfonów" (przykryte plastikami, więc nie wiem jaki model, ale raczej nowszy niż starszy).
Wózek widłowy wyciąga towar z naczepy, na stelażach są kody kreskowe. IPhone czyta kod i wrzuca na komputer (zazwyczaj w innych firmach wózkowy skanuje kod ręcznie skanerem).
Dla zobrazowania skali. Główna hala (największa) posiada na pewno więcej niż 200
Przy każdej rampie z obu stron wisi przyczepione na trytytkach 8 "ajfonów" (przykryte plastikami, więc nie wiem jaki model, ale raczej nowszy niż starszy).
Wózek widłowy wyciąga towar z naczepy, na stelażach są kody kreskowe. IPhone czyta kod i wrzuca na komputer (zazwyczaj w innych firmach wózkowy skanuje kod ręcznie skanerem).
Dla zobrazowania skali. Główna hala (największa) posiada na pewno więcej niż 200

Coz za orzypadek
@robinhuud: Tak, Jacek Przypadek #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobre! Zapomnialem o tym xD
@ernix: bzdura.
Chyba nic dziwnego, ze sprawy nowej wersji wykopu beda tematem nr 1?
edit: na kompie też jest brzydkie i w związku z ubytkiem użytkowników jest też mniej kontentu, tak że dzięki wykopowi oszczędzę czas na coś
Komentarz usunięty przez autora
Ja się z tym nie zgadzam. Wykop przypomina juz na pierwszej stronie o tym co robi orlen
tez o tym wcxoraj o tym pomyślałem. Ogólnie jak jest jakaś gruba afera, to wiedz, że zaraz wyskoczy jakieś inne gówno i każdy zapomni :-)
czas #!$%@?
Niestety nie wiem co można więcej zrobić? Mam się #!$%@?ć co dnia?
Jakieś pomysły co innego niż wzięcie kanistra na Orlen - zalanie go i odejście bez płacenia jako odzyskiwanie ukradzionych nam pieniędzy??
A taki nadal nienaprawione ;-).