Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +72
W pracy powiedziałam, że na święta jadę do rodziny i potrzebuje jutro wolne, a rodzinie powiedziałam, że pracuje i nie przyjadę.

co gejowi nie pasuje w tej tinderówie, smierdzi jej z ryja czy o c--j chodzi że sie tak krzywi? nie rozumiem geja, no chyba że to rzeczywiscie gej albo impotent. Może nie jest za piękną ale fajna młoda d--a zawsze w cenie jakby mi taka siedziała na kolanach to już dawno bym dziurę od spodu w biurku wybił, na c--j on czeka?
#ajemge1
#ajemge1

https://wykop.pl/link/6987617/garnuszek-pelen-srebrnych-monet-z-iirp-odkryty-w-lesie-galeria
Niezwykłym odkryciem rozpoczęli tydzień poszukiwacze z Stowarzyszenia Historyczno-Eksploracyjnego „Krotoszyn”, których członek Tomasz Błaszyk znalazł garnuszek zawierający blisko 200 srebrnych polskich przedwojennych monet.
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - plusując ten komentarz bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#polska #historia #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #artefaktnadzis #iirzeczpospolita #iirp #monety #pieniadze #las #wielkopolska #poszukiwania #poszukiwacze #detektorysci #wykrywaczmetalu #qualitycontent #skarb #srebro #archeologia
Garnuszek pełen srebrnych monet z IIRP odkryty w lesie (GALERIA)
źródło: skarb-srebrnych-monet-NIKE
Pobierz