Wpis z mikrobloga

@mickpl: a idź w #!$%@?. Od wczoraj jest totalny chaos, nic nie działa, a oni nawet nie napisali ze nad tym pracują. Mają w dupie prośby użytkowników żeby cofnęli wersje. W ogóle te błędy świadczą o tym, że nikt tego nigdzie nie testował, dno. Coraz częściej zaglądam na #hejto ale nie ukrywam ze najbardziej chciałbym powrotu do starego czytelnego layoutu. A co do nowego to powinni dać możliwość wyboru użytkownikom. Mam
@umcumcumcbejbe: No XD Np. teraz dostałem powiadomienie, że mam komentarz, ale wyświetlił mi się z opóźnieniem 2 minut. Tak się nie da mirkować.

Do tego powiadomienia z tagów nie działają, po kiego w ogóle dawać opcję "obserwuj" jak to nie działa XD

UX/UI wali po oczach tak, że bez nakładek od mirków w ogóle nie da się tego oglądać. To nie jest kwestia przyzwyczajenia, tylko kontrasty są zawalone, co szkodziło komuś
@mickpl: 2 minuty poslizgu to luz, ja kilka minut temu walczyłem z powiadomieniami z PW które dostałem w czerwcu, bo się odkliknac nie chciały
Zastanawia mnie o ile ruch / aktywność spadł realnie. Patrząc nawet po tagach i ilości komentarzy to rząd 70-80% przynajmniej wnioskując po ilości komentarzy pod wpisami z tagami które obserwuję.
@Gremo: no, właśnie dostałem powiadomienie o twoim komentarzu do mnie (to już sukces w sumie) - przeniosło mnie tylko na samą górę tego wpisu. XD

Aha - powiadomienie cały czas widnieje jako nieodczytane. XD
@Krupier: u mnie jest odczytane, ale ikonka dzwoneczka ma kropeczkę, że jednak jest nieodczytane xD
I tak jak mówisz, nie przenosi do komentarza.
@Gremo: u mnie wciąż nieodczytane pomimo wejścia na podstronę z komentarzami z powiadomienia. XD

W ogóle to wcześniej jak było powiadomienie to na pasku zakładki pojawiało się w nawiasie np. (1). Teraz będąc na innej stronie, a mając otwarty wykop w innej zakładce nie ma info o powiadomieniu. XD

Nie żeby to było jakoś bardzo potrzebne, ale wciąż wtf. XD
Pobierz
źródło: xd
@mickpl: Ja czekam na otwartywykopmobilny. Jeżeli on wróci, to wrócę i ja, póki co będę się męczyła z hejto, choć oni aplikacje mają jeszcze bardziej #!$%@?ą (np. nie działają privy i nie da się w ogóle tam sprawdzić powiadomień.