Aktywne Wpisy
o__0 +9
rales +147
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Z całego serca nie polecam firmy Pikseo.
W teorii zajmują się pozycjonowaniem stron w wynikach wyszukiwania, ale w praktyce to mają iście januszowy biznesplan:
1. Zdobądź klienta
2. Nikt klientowi nie da więcej niż mu Pikseo obieca
3. Przez 3 miesiące pierdź w stołek
4. ???
4. Klient odchodzi
5. A Pikseo i tak dostaje hajs za pierdzenie w stołek
6. Punkt 4 jest dwa razy
7. Brak profitu u klienta
8. Powtórz od początku i rób tak od przynajmniej 3 lat.
Oczywiście mądry Polak po szkodzie i wystarczy w wypoku wyszukać nazwę firmy by zobaczyć, że inni Mircy też nie polecajo:
@michal04472 @b0rgi0 @rjurecki
Albo choćby wejść w opinie Google by zobaczyć, że pozytywne opinie są kupione (konta z jedną opinią), a reszta to 0 gwiazdek.
#gorzkiezale #zalesie #seo #niepolecam #januszebiznesu #januszex
A tak na serio to coś walczyłeś z nimi?
Ja od siebie mogę udzielić rady która sprawdzi się w 80% przypadków osób które chcą SEO dla swojego sklepu czy strony, może oprócz biznesów lokalnych: jeśli nie masz budżetu na dobrego freelancera (8k+) to odpuść SEO a hajs wydaj na adsy i lepiej na tym
niby można dowolnie kształtować umowy cywilne ale też bez przesady :D
@general_row_grotecki: *obieca jak większość agencji SEO
reszta się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dział SEO to tylko konieczność i obciążenie dla firmy, no, ale musi być, żeby było za co kasować klientów.
Jak napisał jeden Mirek wyżej - spróbuj najpierw adsów, będziesz przynajmniej wiedział, w jakie frazy inwestować w SEO
Umowa była tylko o staranne działanie, a nie było wyznaczonych konkretnych kamieni milowych.
tylko te "staranne działania" to też nie jest tak, że oni mogą robić coś na pałę i bronić tego potem w sądzie. żeby się nie okazało, że taniej Ci wyjdzie jakiś sprytny magik od prawa...