Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior

Jarek_P +555
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.

źródło: be888a09c3da91de6d56b705764b86190092bc68c5d808cc48a144a3c7781bc9
Pobierz
Mirki,
ustalmy to raz na zawsze, czy dla młodego męzczyzny po 30 w Polsce jest najlepsze:
1. Samotnośc i celibat
2. Samotnośc + divy
3. Zwiazek z matka z dzieckiem
4. Emigracja i poznnaie normalnej wartościowej kobiety
#zwiazki, #p0lki #tinder #redpill #blackpill
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63c580bc01f4c80d1901cc1c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: karmelkowa
@AnonimoweMirkoWyznania: jak ty myslisz ze za granica kobiety roznia sie diametralnie to niestety ale musze cie zmartwic.... powiem wiecej - w niektorych krajach jest jeszcze gorzej niz u nas:)
5. Zamawiasz sobie dziecko u surogatki, na Ukrainie to duży biznes, jesteś ojcem, twoje 50% genów, wychowujesz i zadowolony.
Ale jak się jest d--a wołowa to co najwyżej podrzucisz własnej matce takie dziecko.
@dexter-morgan: w sensie żeby utrzymać posadę na rynku pracy w odniesieniu do tego jaką konkurencję robią w takim wieku młodzi?
Najlepszą opcją to hajs divy podróże, baby z wiekiem ani nie podniecają ani nic mądrego nie robią a mogą cie tak u--------ć w polsce że będzie płacił na nie do końca życia gdy one bedą się walić z innymi