Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +27
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
@zielony_goblin:
Jeszcze lepszy hit, ostatnio jakaś matka przyniosła prośbę do pracy syna (na kartce) żeby wypisać jego średnie wynagrodzenie z ostatnich 3 miesięcy. 22 letniemu synowi. XD
@dosefurious: jurny ten wasz stary, trzeba mu oddać
U mnie też. Matka pracowała na różne zmiany, a do domu wracała ponad godzinę komunikacją miejską. Nie zawsze na czas. Telefonów komórkowych nie było wtedy jeszcze w Polsce. Co miała zrobić, nie iść do pracy? xD
@zbrodnia_i_kawa
@Tatiagla: No to co innego, jeśli ktoś decyduje się na pewien krok, bo nie ma innego wyboru. Nie rozumiem tylko dlaczego się zesrałeś z tym wychowaniem pięciolatków bez poczucia odpowiedzialności za siebie.
@Ka4az: mi za 2 lata wybije 30stka i 25 lat temu mając 2-3 latka zostawałem z 9-10 letnią siostra, która sie mną zajmowała (nie pamiętam tego, znam z opowieści). Gdy miałem 5-6
@Ka4az: U mnie w pracy matki młodych pracowników często dzwonią z jakimiś pytaniami. Hitem był ojciec, który przyszedł z synem na rozmowę kwalifikacyjną. Gość który ją prowadził poprosił ojca o poczekanie na korytarzu, a ten mówi "nie nie, ja wejdę z synem bo on nic
@apee: Przecież on niczego nie tłumaczył tylko przytoczył anegdotkę o tym, że nic się nie stało. Jak przytoczę ci anegdotę o sytuacji, w której coś jednak się stało to przyjmiesz to za "tłumaczenie"?
Tymi gównoargumentami posługuje się:
a) wąsaty Janusz na grażynowej grupce facebookowej w sprawie #!$%@? dzieci pasem
b) młodzi programiści 15k na blogu ze śmiesznymi papieżami
@PeterGosling: Chłopie, przecież jeszcze na przełomie lat 90/2000 dzieciaki w 1-2 klasie podstawówki wracały same do domu z kluczem u szyi. Jak przychodziły ok. 13 to czekały do