Wpis z mikrobloga

#!$%@? akcja mirasy, wczoraj pod wieczor przyszla do mojego pokoju wlascicielka mieszkania(gorliwa katoliczka) i znalazla w moim pokoju majtki ktore zostawila kolezanka z tindera i pustą paczkę prezerwatyw, w skrócie sie #!$%@? ze pod jej dachem odbywał sie seks bez slubu i to jest grzech smiertelny i nie będzie na to przyzwalac xD powiedziała ze mam do jutra się wynieść. To jest wogole legalne? Czynsz do konca stycznia oplacony juz. #wynajem #nieruchomosci #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 119
powiedziała ze mam do jutra się wynieść.

@Niedoszly_Doomer: Umowa najmu była? Jeśli tak to:
- masz 3 miesiące na wyniesienie się, jeśli okres wypowiedzenia nie był określony
- jeśli był określony, to masz od miesiąca do pół roku
- jeśli był określony, ale był krótszy niż miesiąc to tak czy siak przysługuje ci miesiąc
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Niedoszly_Doomer: moja kobieta na studiach wynajmowałam u starszej babki pokój. Ogólnie babka wyuczona, jakieś papiery adwokackie, wykładała czasem na uniwerku. Była w szoku, że jak to tak. Bo przyjeżdżałem do niej na weekendy nocowałem
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Niedoszly_Doomer: Co chwilę jest znalezisko jak ludzie przez lata nie mogą się pozbyć niepłacących pasożytów, a ty się pytasz czy może cię wywalić jak do tego zapłaciłeś?