#!$%@? akcja mirasy, wczoraj pod wieczor przyszla do mojego pokoju wlascicielka mieszkania(gorliwa katoliczka) i znalazla w moim pokoju majtki ktore zostawila kolezanka z tindera i pustą paczkę prezerwatyw, w skrócie sie #!$%@? ze pod jej dachem odbywał sie seks bez slubu i to jest grzech smiertelny i nie będzie na to przyzwalac xD powiedziała ze mam do jutra się wynieść. To jest wogole legalne? Czynsz do konca stycznia oplacony juz. #wynajem #nieruchomosci #rozowepaski #logikarozowychpaskow
@Niedoszly_Doomer: Nie wiem jak to się ma do prawa kanonicznego, ale nie ma takiego prawa. Niech wezwie policję i przekaże im swoje mądrości, Ty możesz pokazać im umowę najmu, choć nie musisz. Nikt Cię nie wyrzuci, ustawa o ochronie lokatorów to protip.
jej argumentem jest to ze ona zadzwoni i mnie wyniosą niby ( ͡°͜ʖ͡°)
@Niedoszly_Doomer: Nie wyprowadzaj jej z błędu, efekt zaskoczenia jest w tym wszystkim najlepszy ( ͡°͜ʖ͡°). Możesz to porównać do sytuacji ze schowaniem kamerki samochodowej i graniem głupa, gdy ktoś specjalnie hamował Ci przed maską a Ty nie zdążyłeś wyhamować i przez jego niebezpieczne zachowanie wyjechałeś mu
@Przegrywek123: to nie jest bait, serio pytam bo moge zostać bez dachu nad glowa a nie widzi mi sie mieszkac w hotelu szukając dachu nad glowa, własnośc własnością ale czy zona moze mnie tak z dnia na dzien wywalić z mieszkania?
@Przegrywek123: Niekoniecznie bait, kumpel jak na studiach szukał mieszkania z loszką to się gość ich pytał czy są małżeństwem i jak powiedzieli, że nie to on na to, że im nie wynajmie xD. To był jakoś 2015 rok, ale widzę, że nic się nie zmieniło xD
@Niedoszly_Doomer: powiedz, że to był nie była laska z tindera, tylko wikary z parafii. Temat powinien ucichnąć od razu, katolicy nie lubią rozmawiać o życiu seksualnym księży.
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
@Niedoszly_Doomer: jeszcze jak. Oczywiście zgodnie z prawem kanonicznym.
@Niedoszly_Doomer: Nie wyprowadzaj jej z błędu, efekt zaskoczenia jest w tym wszystkim najlepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Możesz to porównać do sytuacji ze schowaniem kamerki samochodowej i graniem głupa, gdy ktoś specjalnie hamował Ci przed maską a Ty nie zdążyłeś wyhamować i przez jego niebezpieczne zachowanie wyjechałeś mu
Komentarz usunięty przez autora
powiedz, że to był nie była laska z tindera, tylko wikary z parafii. Temat powinien ucichnąć od razu, katolicy nie lubią rozmawiać o życiu seksualnym księży.