Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Polasz +28
A jak tam u Was nocka? :)

Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
1. PiS przegral z kredensem.
2. Ukraina skończyła wojnę odzyskując swoje tereny.
3. Jarek kopnął w kalendarz.
Jestem z przyszlosci 2024 jest tak teraz
1. PIS wygral wybory 60% poparciem i dalej tworzy sam rzad
2. Ukraina dalej na wojnie i stracila wschodnie tereny
3. Jarosław w swietnej kondycji i samopoczuciu dzieki opiece specjalistow z zachodu
powodzenia xDDDD
@niebadzogrem: O nie, co do 3 to kategorycznie nie, chce żeby musiał patrzeć w TVP jak dzień w dzień jest szkalowana jego osoba, manipulowana i porównywana do diabła, a na koniec żeby trafił przed trybunał stanu. Wtedy sprawiedliwości stanie się zadość.
Mówiłem, że pójdą na pakt z Putinem byleby obalić PiS.
@niebadzogrem: @emerjot: chcecie, żeby kredens rządził tym krajem? opanujcie się
5. Ani Lewica, ani Holownia nie odnoszą sukcesu wyborczego
@Copperhead: Kinga też zła, PiS też.
@rakiwo: a bo to jednemu psu burek ;)
@Chris_Karczynski: no tak średnio bym powiedział. Brak wsparcia Ukrainy, łączenie z KK, batozeniw gejów, wyjście z Eu, aborcja jeszcze bardziej zabroniona ale może vst zmniejsza xd słaby deal
@Skowyrny_Johnny: remember, że inflacja to jest jak szybko #!$%@? wzrost cen. Spadek cen wszystkiego to deflacja, czyli inflacja by musiała być na minusie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz też jest aborcja zabroniona.
Jak Mentzen wygra I zrealizuje plan to każdego będzie stać jechać po aborcję do Czech i jeszcze zostanie.
Komentarz usunięty przez autora
@niebadzogrem: ja chcę zobaczyć jak ludzie PiS na taczkach wywożą za to co robią, dlatego pójdę głosować na PiS, by dać wam szansę (no chyba że PiS zostanie obalony przed wyborami, to nie będę głosował wtedy). Wolność nie jest dana i trzeba ją wywalczyć. Murzyni wywalczyli sobie wolność w wojnie secesyjnej. @powodzenia
@niebadzogrem: Oby startup wypalił, zarobiłbym w xuj hajsu i opuścił na dobre ten polski #!$%@?łek.
@pure_function: Czy żyjąc w 1940 roku nie życzyłbyś śmierci któremuś władcy?
Wstawaj, zesrałeś się. To nie 2015, żeby ktokolwiek normalny brał konfederuskie pier*olenie na poważnie.