Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki i mireczki. Oceńcie sytuację z boku, bo już sama nie wiem kto jest tutaj piekielny. Ja durna i naiwna, to wiem na pewno.
Otóż rok temu poznałam chłopaka. Okazało się, że miał sporo problemów i wiecznie mu pomagałam, głównie finansowo, bo ciągle się zarzekał, że odda a ja mi głupiej było go żal, bo dzięki temu mogłam mu ogarnąć pracę. Pomagałam swoim kosztem i nawet nie usłyszałam głupiego "dziękuję". Do tego
Otóż rok temu poznałam chłopaka. Okazało się, że miał sporo problemów i wiecznie mu pomagałam, głównie finansowo, bo ciągle się zarzekał, że odda a ja mi głupiej było go żal, bo dzięki temu mogłam mu ogarnąć pracę. Pomagałam swoim kosztem i nawet nie usłyszałam głupiego "dziękuję". Do tego
Słyszałem, że ten zapach to doskonała mięta. Słyszałem, że nic specjalnego. Jak z nim jest - warto poznać przed latem?
#perfumy
Osobiście uwielbiam i polecam.
Moim zdaniem to zdecydowanie nie jest zapach doskonały. Wącham sobie go z nadgarstka i pachnie bardzo przyjemnie. Zielono, miętowo, za świeżą miętą chowa się delikatna róża.Pachnie dobrze, ale to tyle. Mnie te perfumy kojarzą się z zapachami do mieszkania. Może herezję wygłaszam, ale ta kompozycja to właśnie taka świeżość kwiatowego, zielonego odświeżacza powietrza.
@dr_love: Ale mało ma jednocześnie lepszych i noszalnych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)