Aktywne Wpisy
Qurvinox +139
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
#wroclaw
#wroclaw
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
#nieruchomosci
Byłem ostatnio na takiej licytacji przykra sprawa, no ale jak się kupuje dziurę w ziemi
@pastibox: Ja bedę chodził popatrzeć na łzy developerów
SUV dla żony, nowe audi dla siebie, gowniakom ajfony na firmę.
Firma typowy januszex, mała tancubuda ale co tam, wielki przedsiębiorca musi mieć! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ciekawe kiedy ludzie zrozumieją, że nie każdy musi miec własny biznes i nie każdy biznes musi się udać.
@mookie: te knajpy to chyba kebab i chinczyk
No ja nie mówie, że 30PLN to standard tylko że za tyle DA się zjeść w restauracji. W Saganie w ZG zjesz za tyle spokojnie, we Wrocławiu masz Viet-Thai, w Lublinie w Pyzatej Chacie za 30pln to nawet nie dasz rady zjeść ich jednogarnkowca.
Po prostu każde miasto ma takie miejsca które są pyszne i tanie, tylko trzeba wyjść ze ścisłego
Dam najem to 22 burgery dziennie które muszą być sprzedane żeby zarobić na miejsce gdzie można je sprzedawać.