Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +22
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +86
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

Dzień 66/100 kursu 100 days of SwiftUI
Ostatni dzień pracy z appką Instafilter.
Do wykonania był test A/B - 12 pytań odnośnie projektu.
Po tym 3 zadania do zrobienia na appce.
2. Experiment with having more than one slider, to control each of the input keys you care about. For example, you might have one for radius and one for intensity.
3. Explore the range of available Core Image filters, and add any three of your choosing to the app.
1. zrobione dodając .disabled(inputImage == nil) do Buttona
2. dodałem kolejne filtry - kCIInputRadiusKey oraz kCIInputScaleKey oraz Slidery do Radius i Intensity
3. dodałem trzy nowe Buttony działające z innymi CIFilter. (Noir, Bloom, Pointillize).
#naukaprogramowania #ios #swift
Button("Save", action: save).disabled(inputImage == nil)
źródło: comment_1673609268HMl8el23xPW3Tii6Y1OD8C.jpg
Pobierzźródło: comment_1673609287fk9rE9OwdN91tk4sWLkwaz.jpg
Pobierzźródło: comment_1673609326NVkikxmJn5Hez04nFVpQHn.jpg
Pobierz