Aktywne Wpisy
daeun +425
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +60
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Zazwyczaj taki obcokrajowiec pracuje zdalnie w jakimś it itp. Wiec ma wysokie zarobki i niższe koszty życia
Jak masz wysoko płatny zawód to Polska na prawdę wygrywa na tle konkurencji a w IT to już w ogóle bo masz niskie podatku, a nie 40-50% jak na zachodzie
I tradycyjne zestawienie JDG w Polsce i etatu na zachodzie. Tam też można mieć firmę
Pogadaj z tymi ludźmi, serio rasizm u nas to rzadkość gdzie jak rozmawiam z klientami z UK/USA to spotykaja się z tym często.
@PiotrFr: :-) a to co JDG w takiej Holandii jest równie nisko opodatkowane? Porównaj etat w Polsce 18%, 32% a etat w Holandii.
Dla wielu to mniejsze różnice kulturowe.
I z tym rasizmem może coś być na rzeczy bo w Polsce to jest na zasadzie "Pacz Halyna mudżyn" bo nigdy nie widział osoby czarnoskórej i jako osoba prosta i bezpośrednia wyraził swoje zaskoczenie. Nie stoi za tym nic więcej.
W narodach, które posiadały kolonie jest to rasizm organiczny, wbudowane w mentalność społeczeństwa przekonanie, że ci inni to nie do końca ludzie. W przeciwnym
Porównałem.Dla zarobków 10k € brutto wychodzi 35% ZUS u dochodowy. Dla 5k € w Polsce jest to 30%. Jest ok takie porównanie?
Nie wspomnę o różnicy świadczeń za to w Holandii i w Polsce. Sam dałeś taki przykład.
Przestań odbierać stwierdzenie, że coś nie jest w Polsce najlepsze jako
@PiotrFr: Nie każdy kraj podchodzi tak liberalnie do umów B2B, które tak naprawdę są zakamuflowanymi UOP na czas określony.
Błędny wniosek. Co prawda odczłowieczenie ułatwia psychologicznie, ale odczłowieczyć można nawet brata, pomimo że trudno zaprzeczyć, by był człowiekiem, skoro i my jesteśmy. Na wojnie może to przybierać formę bycia lepszą nacją; w religii, lepszą religią. Wystarczy uznanie siebie za lepszego, ten drugi musi być w takim razie gorszy.
I to akurat dobrze