Aktywne Wpisy

genocidegeneral +359
#niepopularnaopinia #biedronka #zakupy #zalesie
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?
tylko mnie te #!$%@? koszyko-wózki z biedry tak niemożebnie #!$%@?ą, zwłaszcza przy wykładaniu zakupów na taśmę? podnieść to jedną ręką tak średnio, postawić na tej taśmie to już w ogóle (tym bardziej, że trzeba mieć 1,5m ręki żeby coś z nich wtedy wyciągnąć) XD co było złego w w normalnym koszyku ludzkim?

Kingside +1073
3ci dzień już próbowałem sobie dokupić na IKE a tu cały czas zlecenie odrzucone. Po konsultacji na infolinii dowiedziałem się, że mogę tylko sprzedać ¯\_(ツ)_/¯
Nie jestem pewien co z hodlowaniem tego co już tam kupiłem bo na to konsultant nie mógł udzielić odpowiedzi.
#kryptowaluty #emeryturawkryptowalutach #emerytura
@m4cias: ponieważ ty maż kupić na górce nie na dołku czyżby to info wskazuje na hosse ?
Mam nadzieje, że nie wymuszą na mnie sprzedaży i mogę sobie tak trzymać to co już mam do kolejnych szczytów chociaż. Zwłaszcza, że to na IKE i z wypłatą tego i kupnem na normalnej giełdzie krypto trochę słaby temat.
Komentarz usunięty przez autora
Po co takie coś kupować? Szkoda kasy na prowizje, lepiej kupić BTC i trzymać na swoim portfelu.