Aktywne Wpisy

RyanWolf +98
#swiatwedlugkiepskich Mariola z deka rozbyła się w biedrach...
źródło: image
Pobierz
enron +203
36 356,95 - 10,13 - 1,38 - 42,20 = 36 303,24
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
Siedem lat temu po raz pierwszy postanowiłem się zmierzyć z królewskim dystansem. Nie byłem specjalnie przygotowany, nie miałem pomysłu jak to przebiec i poległem - zaliczywszy czas ponad 4h21m. I tak byłem z siebie dumny, bo mimo myśli by poddać się już na półmetku - domęczyłem pełny dystans.
Dwa lata temu byłem już przygotowany, wytrenowany - ale upał, jaki zastał mnie na starcie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Eh ale żałuje, że mając 16 lat porzuciłem gitarę na rzecz wokalu, co prawda z wokalu czerpie "profity" ale od momentu kiedy zabrałem się za gitarę znowu, czyli mając 29 lat pochłoną mnie ten instrument bardzo. Problem w tym, że z tyłu głowy cały czas mam, eh to za późno, jakimś bardzo dobrym grajkiem to już na pewno nie będę.
@Vanderwill: Bo? Dalej możesz się nauczyć bardzo dobrze grać, a jak to elektryczna, to w ogóle nie jedna gwiazda muzyki zaczynała już w dorosłym życiu. Ciśnij się nie poddawaj miras. Czasem w dorosłym życiu to nawet łatwiej idzie nauka, bo już też masz inną świadomość muzyczną.
@aarahon: Czytałem ostatnio^ możesz nie uwierzyć ale jak kroiłem ogórka na desce to mi się twój wpis przypomniał ^^^
@Vanderwill: Rzuciłeś gitarę i szkoły?
I dlatego (oni) cię pochłoną (w przyszłości)?
A idąc do szkoły wykoleił się tramwaj?
:>
Natomiast jakbyś faktycznie chciał grać na poziomie wirtuoza, to pytanie, czy jesteś w stanie ćwiczyć jak na pełen etat, wiele godzin dziennie (6, 7, 8h itd). Bez takiego nakładu pracy, nawet gdybyś zaczął mając te 16 lat, prawdopodobnie nie doszedłbyś do
Komentarz usunięty przez autora