Aktywne Wpisy

Melkovva_ +5
Ej nie musicie do mnie wzywać policji, serio
Chore ogólnie
P------o wam się w głowach już od tego dobrobytu
Chore ogólnie
P------o wam się w głowach już od tego dobrobytu
mam kuzyna 21 lat. Ostatnio nawet z nim gadałam, ale zastanawiam się bo mowił, że miał dziewczyne ale prawie syfa złapał. A jak z nim spędziłam czas zwracał uwagę na wyrzezbikone sylwetki facetów. Czy to coś może oznaczac>? #zwiazki

źródło: comment_1673375378yB8qUfej3jbQhrtX1JPffw.jpg
PobierzBo jeśli spala, to można zastosować silnik Stirlinga.
@Aguirre_gniew_brzozy: jeśli coś wygląda na głupie, ale działa, to znaczy, że nie jest głupie!
W jednym komiksie internetowym którym czytam, główny bohater stał się bogiem nowego świata, sprawił, że prawdziwa miłość sprawiała, ze nigdy się nie umierało i się zaczęły porwania jednego z kochanków, aby wymusić na drugim by pracował
Jako zabójca lub wojownik bo przecież był nieśmiertelny, na dodatek przypal, jak jedno umierało bo myślało
Tylko problemem jest że o ile wodę święconą prawie za friko można dostać to krew jest hiper droga. Ile krwi potrzeba na jeden cykl? Poważne żródło informacji jakim
źródło: comment_1673382423MXC8WN1kOsBBovgVLCpDsb.jpg
Pobierzpoza tym, nie trzeba 5l żeby wampir zaczął się regenerować, wystarczy kropla.
@Radus: Wampiry są stare a kiedyś ludzie byli mniejsi, obstawiam raczej wampira max 1,7m.