Aktywne Wpisy

jaroslaw-nitko +414
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu #polityka
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu #polityka

WeronikaYass +31
Chciałam się tylko pochwalić nowymi, mega uroczymi paznokciami (。◕‿‿◕。)
#paznokcie #manicure #rozowepaski #logikarozowychpaskow
#paznokcie #manicure #rozowepaski #logikarozowychpaskow

Przy okazji zakładam swój autorski tag -> #rzultykurier na którym będę zamieszczał tego typu podobne wpisy, odpowiem również na pytania jeśli ktoś by chciał spróbować swoich sił w Glovo.
A teraz czas do swojego kołchozu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#praca #glovo #kurier
Jak ktoś jest gruby to jazda na rowerze mu nie zaszkodzi, a w razie W można jeździć skuterem, w zimę z kolei (mając prawko) nawet jakieś seicento czy inny dupowoz zagazowany za 2-3k i można dalej rozwozić
Po 8 godzinach na takim rowerze w ogóle zmęczenia nie czuć.
Później przychodzi szara rzeczywistość i nagle robi się z tego przeciętna praca gdzie #!$%@? w deszczu, śniegu albo upale i bez przerwy są jakieś komplikacje albo problemy takie jak walki o grafik.
Komentarz usunięty przez autora