Aktywne Wpisy
czehuziom +519
Jak mnie #!$%@? polska policja. Ktoś zrobił włam na FB mojej znajomej. Po pierwszych słowach przywitania się domyśliłem się, że to nie ona. Jak już pojawil się tekst o problemie z wypłatą kasy i czy mogę podać BLIK, od razu wiedziałem co się święci.
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
xena_x +8
Dziękuję wszystkim p0laczkom za rozprzestrzeniania opinii o Polkach że są łatwe. Dzięki nim obcokrajowcy za namową przegrywów odwiedzają Polskę w poszukiwaniu Polskiej kobiety.
My Polki nadal uchodzimy za kobiety które tolerują patriarchat. Kobiety z zachodu potrafią bardziej się szanować. U nas kobiety nie są jeszcze na tyle wyzowolone, więc niektóre wybierają bycie z przystojnym ale konserwatywnym prawackim osłem bo chcą żeby dzieci były ładne ale za to muszą wytrzymywać życie z troglodytą pod jednym dachem. Niestety w Polsce 80% mężczyzn ma prawackie poglądy więc nie ma w czym wybierać.
W USA to byłoby nie do pomyślenia że facet nie sprząta w domu. Tam kobiety nie tolerują prawaków. Chłop który zostawia bród po sobie i nie sprzątnie go ryzykuje rozwód. Tam facet wie że musi sprzątać, musi płacić, musi szanowć kobietę i być jej posłuszny bo dla kobiety z zachodu chłop prawak to margines z którym żadna nie chce mieć kontaktu.
Wielu
My Polki nadal uchodzimy za kobiety które tolerują patriarchat. Kobiety z zachodu potrafią bardziej się szanować. U nas kobiety nie są jeszcze na tyle wyzowolone, więc niektóre wybierają bycie z przystojnym ale konserwatywnym prawackim osłem bo chcą żeby dzieci były ładne ale za to muszą wytrzymywać życie z troglodytą pod jednym dachem. Niestety w Polsce 80% mężczyzn ma prawackie poglądy więc nie ma w czym wybierać.
W USA to byłoby nie do pomyślenia że facet nie sprząta w domu. Tam kobiety nie tolerują prawaków. Chłop który zostawia bród po sobie i nie sprzątnie go ryzykuje rozwód. Tam facet wie że musi sprzątać, musi płacić, musi szanowć kobietę i być jej posłuszny bo dla kobiety z zachodu chłop prawak to margines z którym żadna nie chce mieć kontaktu.
Wielu
#pies #psy #zwierzaczki
A jakie rasy nie są szpetne?