Aktywne Wpisy
Sansiwiera +178
Może mi ktoś wyjaśnić fenomen Eurowizji? Serio nie macie nic lepszego do roboty w sobotni wieczór niż oglądanie tego paździerza?

kiera1 +4
Mam dosyć tego #!$%@? iPhone’a. Kupiłem jakiś czas temu AirPods Pro 2 (1300 złotych w MediaExpert żeby nie było) i wszystko było ok aż do wczoraj. Teraz wyświetla się komunikat że nie można zweryfikować oryginalności słuchawek i do wyboru mam dwie opcje:
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
- rozłączyć się
- połączyć przez Bluetooth ale bez pełnej funkcjonalności i wyciszenia dźwięków otoczenia.
Myślałem że mnie #!$%@? strzeli, żadne porady, w tym te na stronie Apple nie rozwiązują
To co się dzieje z cenami to jest dramat. Czuję się w tym kraju jak biedak chociaż zarabiam dobrze (10k). Współczuję tym co zarabiają średnią krajową albo mniej.
Dzieki Moriawiecki i PIS, powinniście za to gnić w pierdlu za to co zrobiliście z tym krajem.
#inflacja #jedzenie #bekazpisu #gastronomia #zakupy #zakupyza50zl
Za 14 złotych można kupić bardzo smaczne warzywa na patelnię - i to dwie paczki
Nabiał docelowo też do wyeliminowania, szkoda kasy na te antybiotyki i hormony, a oszczędności duże
Przede wszystkim w kwestii zacierania się różnic, pomiędzy lokalnym marketem (sieć Topaz), a dyskontami jak Biedra.
Kiedyś człowiek nadrabiał drogi, lub brał auto, bo było to logiczne i opłacalne.
Obecnie nie ma absolutnie żadnego sensu.
-Puszka Coca Coli 0,33 w biedrze 3,99 zł
- Puszka Pepsi w Akction NL 0,49 Euro
- 1 KG cukru w biedrze 5,99 zł
- 1 KG cukru Aldi NL 0,79 Euro
Czy tanio czy drogo nie wiem, ale nie muszę latać do sklepu i się wkurzać i wiem z góry ile zapłacę przez 2 miesiące
Żartuje, to istny dramat.
Dla przykładu w UK, 3.5 funta (18.50) czyli z 20 minut pracy robola.
https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/260663698
No ale do uk już się tak łatwo nie pojedzie.
Z tego typu serów to całkiem ciekawy w smaku jest litewski Dziugas