Aktywne Wpisy
Czy powinnam wchodzić w relację z gościem który otwarcie mi powiedział że ruchał się wielokrotnie po alkoholu i miał jeszcze wiele innych odpałów jak seks z dziewczyną kolegi? Od tego czasu minęło kilka lat niby ludzie się zmieniają z tymże ja mam małe doświadczenie seksualne i jakoś mi nie w smak z tym wszystkim...
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
Orbiter01 +2
#praca Jaka jest najgorsza praca, w jakiej pracowaliście? W moim przypadku była to praca na produkcji na linii produkcyjnej.
Otóż obudziła się we mnie chęć czytania książek - do tej pory czytałem z czystego obowiązku, bardzo niechętnie (ogólnie jestem człowiekiem którego im bardziej się do czegoś zmusza tym bardziej nie chce mu się tego robić), dlatego czytanie książek odłożyłem na dalszy plan. Jedyne co to brałem do łap to "Świat według Clarksona", opisujący wszelkie aspekty/problemy życiowe za pomocą kilkustronicowych, krótkich felietonów, które, nie ukrywam, były wiernymi towarzyszami moich miejskich i pozamiejskich podróży (łyknąłem 4 tomy w około 2 miesiące, każdy tom po ~300 stron).
Liczę na Wasze odpowiedzi zawierające naprawdę szczególne i ciekawe pozycje w oparciu o moje "wymagania".
1. Nie lubię fantastyki, jak cholera, nie kręci mnie Władca Pierścieni, Harry Potter, Hobbit i Gra o Tron
2. Bardzo lubię historie wyjęte z życia, oparte na faktach, interesujące i nieprzeciętne.
3. Jestem facet - romansidła oraz miłosne opowieści również nie są punktem moich poszukiwań
4. Jeśli humor to tylko na odpowiednim poziomie, nie bawią mnie żarty "Kac Wawy" i tym podobnych.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie (poważne) :)
#ksiazki #ksiazka #biblioteka #czytajzwykopem #porady
@Mohammed_Socjal: Biorę pod uwagę od kilku lat, ale nigdy nie mam okazji. Warto?
@kaskaderMike:
Komentarz usunięty przez autora
@mRzielony: To prawda, na pewno nadrobię. Aczkolwiek chciałbym u siebie wzmocnić uczucie do książki ciekawym tytułem i podchodzić do każdej następnej z nadzieją, że to będzie "naprawdę ciekawa, jak tę, którą właśnie skończyłem" :)
Niesamowite historie duzego chlopca. Polecam :)