Aktywne Wpisy
Sasanka9 +3
Warcomx +53
I niech mi ktoś powie, że teraz to hurr durr auta robio takie że 100 tysięcy kilometrów nie przejado.
Patrzcie to, to nie błąd, według CEPIK wszystko się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #ciekawostki #ciekawostki
Patrzcie to, to nie błąd, według CEPIK wszystko się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #ciekawostki #ciekawostki
Ech trzymajta się tam
#damskiprzegryw
@AssireVarAnahid: Nic takiego nie napisaliśmy. Stawiasz chochoła.
Cała twoja obecność tutaj to jest troling mający nas wkurzyć, że skoro nie mamy brania to znaczy że się nie myjemy, nie mamy mózgu itd.
Wiesz ile lasek do mnie napisało na datezone przez kilka lat? Okrągłe zero. A mam tam fotę na której na wykopie
@AssireVarAnahid: XDD
Ej, jak znajdziesz takiego, weź serio daj mi zdjęcie na PW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AssireVarAnahid: A co to znaczy "zawiedziona"? Że w ciągu 5 minut nie mogłaś znaleźć faceta? Czy jak np. w ciągu tygodnia uda ci się go znaleźć, to już zawiedziona nie będziesz, czy jak?
Ale nie pitol nam że celujesz w jakiegoś ugly faceta, a już tym bardziej nie porównuj swoich możliwości na datezone do naszych.
Nie masz z nami nic wspólnego.
@AssireVarAnahid: Nie
@AssireVarAnahid: #logikarozowychpaskow (-‸ლ)(-‸ლ) A wiesz, że ilość idzie w parze z jakością, czy statystyka jest ci obca?
@AssireVarAnahid: Wiemy. Dlatego piszemy że celujesz w chada, a nie żadnego tam ugly kolesia.
@AssireVarAnahid: No właśnie my nie mamy do wyboru nawet takiego gówna, i nawet takie jak ty z nami nie chcą pisać, a jedyne co mają nam do powiedzenia to obrażanie że się nie myjemy
@damianooo8: Sprzedajesz książki do podrywu?
@damianooo8: Co ja #!$%@? czytam ლ(ಠಠ ლ) Tak, normalny człowiek rezygnuje z seksu, tłumiąc w sobie jedną z podstawowych potrzeb fizjologicznych czyli potrzeby seksualne i zajmuje się innymi rzeczami XD Ty trzeźwa jesteś pisząc to?
@damianooo8: W internecie psychologia
Najpierw mi napisał że mam się zajść innymi rzeczami niż kobiety, a chwilę później jak mam ją znaleźć xD
Teraz oramy różową, nie wtrącaj się bo nie jesteś ciekawy ani śmieszny. Przyjdzie i na ciebie kolej.
@damianooo8: Kolejna bzdura. Do znalezienia laski w Internecie to też do niczego się nie przydaje xD Tylko trzeba mieć jakąkolwiek inteligencje, żeby móc wywnioskować dlaczego xD
Tak się zna na kobietach że spędza czas na wykopie :)
Jak jest chętna różowa to zawsze znajdzie się jakiś spermiarz.
Obstawiam że sam ma 30+ i już zaczyna pajacowanie żeby zwrócić na siebie uwagę.
@M_xxx: Ja wykopków mizoginów trolluje od ponad roku. Różowe też trolluje (kiedyś nawet słynąłem na mirko z chamstwa wobec różowych). Także nie jestem żadnym białym rycerzykiem.
Kiedyś miałem 2 sytuacje. W jednej różową musiałem zbesztać (bo na to zasługiwała), a ta wstawiła screena z rozmowy na mirko i wylądował w gorących. W innym przypadku różowa aż specjalnie założyła konto na mirko by mi napisać, że dziękuje mi za pomoc i dobrą radę (na anonimowemirko), bo widziała jak mnie na mirko szkalują za chamstwo wobec różowych.