Aktywne Wpisy

WielkiNos +50
Ponad 60% facetów na wykopie uważa, że kobieta musi spełniać potrzeby seksualne mężczyzny w związku.
Tylko 5% kobiet też tak uważa. Ponad 94% pań sądzi, że spełnianie potrzeb seksualnych faceta to nie jest ich obowiązek nawet w małżeństwie.
Co wy na to?
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn
Tylko 5% kobiet też tak uważa. Ponad 94% pań sądzi, że spełnianie potrzeb seksualnych faceta to nie jest ich obowiązek nawet w małżeństwie.
Co wy na to?
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pieklomezczyzn

robert5502 +1026
2h temu było pod najnowszym filmem ponad 1000 komentarzy. Na godzinę 18:00 jest ich już 777. Cenzura jest ostra.
Autor kanału zachwala i pięknie opowiada o swoim mecenasie (Ministerstwo Edukacji i Nauki), w każdym filmie, ale kasuje komentarze nie będące zgodne z linią Partii.
Dlaczego o tym piszę? Kanał jest bardzo ciekawy i popularny. W jednym z filmów autor kanału zachwalał MEN jako propagatora kultury, edukacji, czytelnictwa itp. Napisałem więc, że skoro faktycznie tak jest, to czemu bywa, że ebooki są droższe od wydań papierowych. Rząd miał ułatwić dostęp do wiedzy.
Cyk, komentarz zniknął.
Dziś po paru tyg., pod najnowszy, filmem napisałem autorowi, że to nie fajne usuwać komentarze, które są krytyczne w stosunku do sponsora. Komentarz nie był ani agresywny, ani niekulturalny. Była to zwykła krytyka.
Czy autor się przejął? Nie bardzo, bo po 2h już nie ma mojego kolejnego komentarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Autor ma tutaj konto i jest aktywny. Jest szansa, że zobaczy ten wpis, a także zobaczy go więcej jego widzów.
O PiS tylko pozytywnie, albo wcale.
Polecam także odpowiedzi autora kanału, jakich udziela widzom. Strasznie "sympatyczny" gość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ebook #czytanie #historia #zakazanehistorie #ksiazki #bekazpisu #czarnek #men #ciekawostkihistoryczne
Mecenas płaci, mecenas wymaga.
@deafpool: a o jakie ebooki pytałeś? Mam nadzieję, że nie prywatnych wydawców.
@snezw tak, te starsze materiały
Bo ja nie przypominam sobie żeby w którymkolwiek miejscu podawał źródła czy jakiekolwiek opracowania na bazie który tworzy te filmy.
Pamiętam kilka jego filmów w tym ten o tym ze Żydzi sprzysięgli się przeciwko nam i tak ułożyli sobie program nauczania żeby szkalowac Polaków. Generalnie jak chłop przerzuca się z tematów stricte historycznych na obecną polityke historyczna bije od niego szurem.