Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +531
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +67
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#kiciochpyta #prawo
Zresztą klienci też ogólnie oczekują, że zrobisz dla nich każdą jedną sprawę.
Przykładowo znajomemu kiedyś robiłem dużo spraw różnego typu. No ale jak go aresztowali bo coś idiota po pijaku z bronią odwalił to z jego rodziną ustaliłem, że "no po prostu na tym to się nie znam, polecam
zupełnie odrębnym wątkiem jest fakt, że niektórzy współpracują na różnych zasadach ze specjalistami z danych dziedzin i współpraca ta nie polega na formalnym zatrudnieniu, a raczej wsparciu ad hoc.
@Szakalio: tak, tak, bo czas trwania procesu sądowego zależy przede wszystkim od pełnomocnika prowadzącego sprawę xD i wcale nie musimy wycenić sprawy z góry, tylko co parę miesięcy krzyczymy o więcej
@Karoleer: przecież to jest kancelaria mem
@Celinka95: Chmaj też dobry ananas
@wutermelon: To w ogóle jest turbo ciekawy problem jak spojrzymy na sędziów - teoretycznie każdy powinien być gotowy do orzekania w dowolnej dziedzinie prawa. Ostatnio jest ten case z trzema sędziami z SA Warszawa, które Schab przeniósł z karnego do wydziału pracy i ubezpieczeń społecznych. Czy taki sędzia jest w ogóle w stanie rozstrzygnąć taką sprawę i czy