Wpis z mikrobloga

@megszy: Żeby to był mój problem XD To nie ja patrzę się jak moja rodzina cały dzień w TV, ustawiony ciągle na jedną stację i właśnie słuchają jednej strony. Przynajmniej jutro będzie spokojniej, a pilot się naprawdę zepsuł xd
  • Odpowiedz
@megszy: Gdzie tu argumenty? Każdy z rosją robił wtedy interesy, powiem więcej obajtek dalej kupuje ropę z rosji a już 11 miesięcy wojna na Ukrainie. Teraz lecą jakieś argumenty o sprzedaży lotosu, że Tusk chciał. No i co sprzedał? Nie, obajtek sprzedał i to bardzo niekorzystnie firmie która robi z gazpromem zbieżne interesy. Ten dokument to jedna wielka manipulacja.
  • Odpowiedz
@megszy: Wśród dzisiejszego rządu sprzedaż już nie była odbierana jako nieprawdopodobną głupotę? Sam sobie odpowiedział który z rządów był bardziej z Rigczem. PO dokończyło budowę gazoportu? Dokończyło. Mieliśmy 7 lat by zaprzestać zakupów z rosji, nic się w tym kierunku nie działo aż do czasu wojny na Ukrainie, ten pseudo dokument to polityczne zamówienie pisowców, sami nakradli i kradną dalej krzycząc na Tuska łapać złodzieja. Żałosne.
  • Odpowiedz
@megszy: "plany" "plany" "plany" nikt nie sprywatyzował wtedy Lotosu ani rafinerii, jest różnica jak ktoś mówi o przestępstwie a przestępcą, ale co ja będę pisowskiemu pachołkowi tłumaczył, idź żyj sobie w tej propagandowej bańce.
  • Odpowiedz