Aktywne Wpisy

SolarisYob +731
pearl_jamik +169
Robię zakupy w Lidlu a tam reklamy z głośników po ukraińsku. TYLKO po ukraińsku, po polsku nie. #!$%@? to już nie jest Polska. Jeszcze dupę nadstawcie Ukraińcom, żeby was wyruchali, a jeszcze narzekać będą że dupa brudna.
#ukraina #zalesie #gorzkiezale #polska #wojna
#ukraina #zalesie #gorzkiezale #polska #wojna

Rok zacząłem tak.
Złożyłem pierwsze CV w życiu na stanowisko e-commerce - dostałem
Specjalista handlowy do spraw exportu - dostałem
Randki na + jest chyba klik ale inni zepsuli więc trochę zajmie naprawa serducha.
Praca jest
Zdrowie jest.
Zadowolenie z życia 9/10
#nowyrok #oswiadczenie
Ale powodzenia. Tylko pamietaj-pewne rzeczy sa wazne i jaknajbardziej nalezy o nie dbac. Ale trzeba patrzec nieco dalej :)
Co masz na myśli nawiązując do Titanica?
Ja mam swoje życie i moje wybory, żyję jak chcę i patrzę tak daleko jak ja chcę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Abi_whiteWolf: Tylko to ze ci na titanicu byli bogaci, zdrowi, ulozeni itp ale czegos im zabraklo.
Wiec to co mieli jaknajbardziej jest istotne i warto o to dbac. Ale nie warto temu poswiecac wsystkiego bo mozna sie niezle zdziwic. Nie na wszystko mamy wplyw (titanic to miala byc metafora)
Nadal nie mam pojęcia o kiego Grześka ci chodzi.
Domyślam się o szczęście - tylko w czym?
Moje życie jest normalne, daje mi tego czego potrzebuję Wręcz zero zmartwień.
Ja nie jestem bogaty
Ułożony jestem na tyle ile mi życie pozwala
¯_(ツ)_/¯
@Abi_whiteWolf: Tak jak u mnie
Tak jak ja - bogaty nie jestem ale nie narzekam.
Szczescie to pojecie wzgledne. Dla jednego bedzie szczesiem znalezienie pracy, dla innego znalezienie milosci, dla jeszcze kogos wygrana w totka itp.
Chodzi o zrozumienie
Pozwól że zawołam moją przyjaciółkę.
@moll
Proszę cię pomóż bo ja kolegi nie rozumiem ¯_(ツ)_/¯
Czyli chce mi powiedzieć że mam być gotowy na wszystko hmm
Mi ?
Nie zna mnie, nie wie jak moje życie wyglądało, jak ciężka była to droga i ile mnie kosztowało to by być kim jestem.
@gorzki99
Życie jest po to by się z nim mierzyć a nie płakać na tagu przegryw ¯_(ツ)_/¯
Chociaż osobiście wolę cieszyć się tym co mam, niż urządzać po tym żałobę pre factum
Rozwijanie się uważam za konieczność, dającą spokój ducha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To miałem w CV XD
@Abi_whiteWolf: Ten tag od samego poczatku mam na czarno.
Cale zycie mierze sie z zyciem i jakos mi to wychodzi. Bez niczyjej pomocy i bez zerowania na innych. Jestem z tego zadowolony
@moll: Bardzo dobrze powiedziane. Chociaz niekoniecznie nieuchronna. Ale mozliwa to juz jaknajbardziej.
@moll: Ale ja nie twierdze ze nie. Jaknajbardziej sie zgadzam. Warto jednak pamietac ze "nic nie moze przeciez wiecznie trwac, co zeslal los...."
Wtedy ewentualna strata jest duzo mniej bolesna.
@moll: rly?