Aktywne Wpisy

maciekqtno +389
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
yawoor724 +19
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

Mój facet jest impotentem. Może ktoś by coś doradził? Pomógł?
Jak nie miał partnerki to zbytnio się nie przejmował tym faktem i po prostu parę razy w miesiącu zaspokaja sam siebie (prawdopodobnie). od początku był jednak mocno nastawiony na bliskość ze mną i dalej jest tak, że bardzo lubi mi to robić, sam proponuje i się cieszy jak mi się podoba. Także ja jako tako nie mogę narzekać, bo jest na te sprawy otwarty, aczkolwiek sprzęt mu nie działa. Nie umie osiągnąć w pełni wzwodu nawet jak robiłam to dłonią, kiedy bardzo chciał spróbować. Wtedy zrzucał na stres.
Chciałabym go jakoś wesprzeć, cokolwiek zrobić by chociaż raz na jakiś czas się udało, ale nie wiem jak. Kiedy rozmawiam z nim to on mówi, że ma nadzieje, ze się uda to wyleczyć w jakiś sposób, bo chciałby zaznać takiej bliskości ze mną. Ma #cukrzyca , która mogła mu coś tam uszkodzić. Niedługo ma niby iść do lekarza z tego powodu, ale nie wiem czy pójdzie i czy to dla niego jest na pewno "problem". Ja nie mam jakiegoś libido z kosmosu, ale od czasu do czasu chociaż chciałabym, aby zaznał różnego typu przyjemności, szczególnie, że go te kwestie interesują i może jakoś by się dało coś na to poradzić.
Jest mi naprawdę z nim dobrze pod każdym względem, ale mam pewne odczucie, ze może czuje się pod tym względem pominięty. :( Rozmowa jest bardzo ważna, ale on sam tak do końca nawet nie wie co ma mi powiedzieć, a ja nie chcę, aby czuł jakąś presję. Naprawdę świetnie potrafi mnie zadowolić w łóżku, więc tutaj jest mi bardzo dobrze.
#zwiazki #diabetologia #zdrowie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b5b21b3aff44a0fb1a8948
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: karmelkowa
@AnonimoweMirkoWyznania: cierpliwość, bo może go po prostu stres zjada
Cukier też ma wpływ, ale to już zależy od wieku.
1. Ma jakieś problemy zdrowotne. Może sercowe, może krążeniowe.
2. Mało się rusza. Ruch to podstawa, jeśli siedzi całe dni w domu i pracuje siedząc to wpływa to negatywnie na erekcje, niech zacznie uprawiać sport, bieganie 2 razy w tygodniu na początek potem
Tu OP
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
1. Bada się dokładnie i raczej nie ma. Chyba, że coś spowodowanego powikłaniami cukrzycowymi, bo od 20 lat ma cukrzycę.
2. Tak, w zasadzie tylko siedzi, albo jeździ autem. Ostatnio więcej spacerujemy, ale do biegania nie ma szans, że go zachęcę. Ledwo wprowadza czasem wolny spacer do