Aktywne Wpisy
jonasz68 +39
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Legunz +2
Potrzebuję małej pomocy xD Jestem mega skłócony z różowym pasekiem, mieszkaliśmy razem ale już nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) potrzebuję pomysłów jak ją przeprosić, żeby zobaczyla moje zaangażowanie. Dzisiaj wysłałem bukiet kwiatów do biura, w sumie to do końca tygodnia będą. Help.
Za pomysł który wykorzystam stawiam jedzonko z pyszne.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pomocy
Za pomysł który wykorzystam stawiam jedzonko z pyszne.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #pomocy
Ładnie ten absurd i manipulację wyjaśnił prof. Motyka, specjalizujący się w temacie historyk:
https://www.miesiecznik.znak.com.pl/wolyn-1943-rzekoma-symetria-win/
————-
Pytanie do ukraińskich trolli i pożytecznych ptasich móżdżków o poglądach wiadomych - dlaczego próbujecie zakłamywać historię?
60 tys. Polaków padło ofiarą jednej z najbrutalniejszych eksterminacji w historii ludzkości - zgodnie z wizją Bandery. Trywializowanie tych wydarzeń i szerzenie kłamstw na ich temat jest skrajną głupotą oraz działaniem na szkodę Polski.
Zaczynam wierzyć, że staliście się niereformowalni z tą niechęcią do naszego kraju. Aż się przypomniał mi ten skrin, który kiedyś jeden z Mirków wrzucił na wykop. Skutecznie odzwierciedla mindset niektórych xd
#ukraina #historia #bekazprawakow #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #bandera #upa
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zenon_Kalarepa: Śledzę tu temat od lat i jeszcze nigdy nie widziałem aby ktoś tu wychwalał banderyzm. A pisanie o "dimach " przez zielonkę która jest od godziny na wykopie...
@Tywin_Lannister: Te "śmieszkowe" memy to część propagandy i mają określony psychologiczny cel
@pkkk: @Zenon_Kalarepa: Widzę, że kolegom bardzo blisko ideowo do Bandery
@Tywin_Lannister: nic nie wyjasnil bo to za paywalem jest. Wrzuc cale to povzytamy
Ilu Polaków padło ofiarą Związku Sowieckiego, którego gieroi są hołubieni przez obecne władze Federacji Rosyjskiej?
Założę się, że kolega @Tywin_Lannister: dysponuje materiałami z okresu 1943-1948 gdzie na bank znajdziemy najwięcej materiałów obciążających winą Banderę. Wojenna i powojenna prasa, naoczni świadkowie zaraz po wojnie
@Zenon_Kalarepa: A jak wskażę twoją geolokalizację z dokładnością do 20 m to będziesz się gniewał?