Wpis z mikrobloga

Postacie typu: yasuo yone zed powinny być niedostępne dla osób poniżej diamentu

#leagueoflegends

Zgadzasz się?

• Tak 31.6% (18)
  • Nie 29.8% (17)
  • Nie daję jebania/pokaż wyniki 38.6% (22)

Oddanych głosów: 57

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@SEBZER: Wolę mieć Yone niż Yasuo. To jest S10 champion. On jest tak zrobiony, że nawet jak jesteś gównem to i tak jeden dobry ult, lub dash z Q i masz fraga. Ile to ja meczy wygrałem z takim 2/14 typem, który zrobił dwa itemy i potrafił być usefull. Dzisiaj np. wycarrowałem Yasuo co zrobił 1/13 do 15 minuty na Irelie xD

No ale koniec końców wolę mieć Yone
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: nie rozumiem o co ci chodzi w pierwszym
"mój" pomysł jest prosty do zastosowania a pomysł drugi który każdy gracz lola poprze jeśli ma chociaż przeciętne iq jest trudny do zrobienia.
Obecnie system (nie)działą punktowo więc załóżmy ty masz 10 punktów dobierze ci 4 osoby które mają 2 punkty razem macie 18 punktów czyli tyle samo co wrogi team tylko że u nich każdy ma 3 lub 4 punkty
  • Odpowiedz
@SEBZER: twoj pomysl stwarza milion innych problemow.

Jesli chcesz powaznie rozwiazac problem to trzeba go okreslic. Uzywajac mojego mozgu stworzylem dwa pomysly:
1. zaklada ze ludzie coinflipuja bo soloq to jedyne srodowisko do nauki gry, wiec niewazne czy chca czy nie to musza kiedys coinflipowac, ryzykowac i psuc komus gre. Z 1vs1 beda ryzykowac tylko swoja gra.
2. zaklada ze ludzie graja coinflipowymi postaciami i mysla ze dobrze robia bo czasem
  • Odpowiedz
@SEBZER: czy w ogóle można winić graczy za to, że są w grze do wyboru postacie tak mocno snowballowe

jeden wybierze lisandre która ma problem oneshootować ardenta i będzie grał pod team albo płakał, że nie wykorzystują jej utility

drugi wybierze 0/5 15 ff katarinke czy innego yasuo i zapuka do bazy oponentów w 20 minucie albo teamowi się odechciewa grać w 20 minucie. W każdym bądź razie któraś drużyna
  • Odpowiedz
@SEBZER: nie no takie świństwo pojawia się jak trafi się spocony jax, master czy inne skalujące kupsko zapewniające, że kernie w late, albo chłop jeden z drugim po złości dusi na nie

1. katarinka midowa która feeduje chce surrender bo może przecież zagrać nexta i być może tam jej wyjdzie lepiej i będzie oneshootować wszystko
2. bot w-------y bo mid oponentów co chwila do nich zagląda i nie można za wieże
  • Odpowiedz