Aktywne Wpisy

kluha666 +221
Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak
źródło: 1000009624
Pobierz
vieniasn +134
sąsiada wnuk przyjechał z pewnego zachodniego kraju i drugie zdanie w rozmowie to było narzekanie na imigrantów tam
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest
nie mam serca mu powiedzieć że sam nim jest

Ostatnio sprawdzałam koszty wizy turystycznej, lotu w obie strony, noclegu przez tydzień/ dwa i jest k---a drogo. Bardzo drogo.
No i sama balabym się lecieć na drugi koniec świata, wolałabym jakaś grupą ale chyba nikomu nie zależy na takiej wycieczce. Może jeśli zmienię pracę na fajną i lepiej płatną i skończy się ten koszmar z DJN, wezmę pożyczkę i zobaczę na żywo miasto, które tyle lat tylko oglądałam przez szklany ekran.
#usa #nowyrok #marzenia
Komentarz usunięty przez autora
Też planuję powoli kolejny wyjazd na wiosnę, jak masz jakieś pytania to wal śmiało.
źródło: comment_1672749345bF6S3xJh2KOvEIFqvCT7la.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16727500956fo3hixwJwJKpKjmePT0NU.jpg
PobierzLatem moze byc bardzo goraco.
Zima pomimo ze w nyc jest bez porownania wiecej slonecznych dni niz w polsce to jest moim zdaniem i tak brzydko.
@BigBoobs: poznalem kiedys ludzi z podobnego programu. Praca 3 miesiace na zydowskim campie na zadupiu zeby odlozyc 1200 usd. Lepiej
Chociaż na Vegas 3 dni to już się wydają za dużo, strasznie intensywne i tandetne miejsce, ale na pewno ma klimat i warto to przeżyć.
W
@Szatynka: byłem na kilka dni pozwiedzać to i owo. Jedyne co mi się tam podobało to Central Park. Poza tym brud, smród, syf, walające się śmieci, mnóstwo bezdomnych i ogólny r--------l. Nie chciałbym tam mieszkać.
Byłem dwa razy w NYC po dwa tygodnie, raz jeszcze sporo przed covidem i raz w tym roku. Miasto zmieniło się sporo na gorsze, ale jako miejsce turystyczne fajnie jest je zobaczyć.
Jako miejsce do mieszkania na stałe tragedia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_167275475285D9GZIEMJrHt0loQWGPJF.jpg
Pobierz