Wpis z mikrobloga

Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zrobiłem tak jak czułem. I co się okazało? To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej. Do tego samo granie sprawia mi większą radość niż na Steam Decku. Laptop wyposażony w Ryzen 5 4600H i RTX2060. Wiem, że nie jest to wysoka półka, ale mi jak najbardziej odpowiada. Jestem strasznie szczęśliwy. Do tego objawy negatywne schizofrenii, tak jakby zniknęły. Możliwe, że to przez to, że mój zegar biologiczny wrócił do normy.
#schizofrenia #depresja #chwalesie #komputery #pcmasterrace
kluha666 - Część wykopków mi odradzała kupno tego laptopa, ale nie słuchałem ich i zr...

źródło: 1000009624

Pobierz
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To był strzał w dziesiątkę. Gram dużo częściej i dużo więcej.

Nigdy tego nie zrozumiem. W sensie, cieszysz sie ze marnujesz wiecej czasu przy kompie? XD
  • Odpowiedz
  • 54
@misiopysio: i co, jak ta kuchenka działa to ma ją w-----ć bo jest stara XD? ile Ty masz lat mordo, przyznaj się z ręką na sercu.
  • Odpowiedz
Nigdy tego nie zrozumiem. W sensie, cieszysz sie ze marnujesz wiecej czasu przy kompie? XD

@thm10930 Przysranie się do kogoś, że zaczął czerpać przyjemność z aktywności to kwintesencja polskości.

@kluha666 Oby służył jak najdłużej, miłego grania! Polecam robić spore przerwy, żeby za szybko nie stracić tej przyjemności
  • Odpowiedz