Wpis z mikrobloga

Trochę czasu mnie nie było i mogę być w tyle, ale chciałam tylko powiedzieć, że mam wielki szacunek do Mai jak pocisła tego oblecha. Chodzi o akcje z makijażem. Aż ciarki miałam haha.
#40kontra20
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chabababa: Tą akcją Maja już wygrała. Mam wrażenie, że jest jedyną kobietą w programie, która widzi Toma takim, jaki jest. Choć w swoich spostrzeżeniach jest tam osamotniona, to znalazła odwagę, by przedstawić swój punkt widzenia bezpośrednio zainteresowanemu - szkoda, że narcyz nic nie zrozumiał.
Nigdy nie obserwuję poza tv bezosobowości z randkowych reality, ale Maję zaobserwowałam, bo prezentuje zupełnie inną jakość. Polecam obejrzeć jej reakcję na ostatni odcinek, głównie na
  • Odpowiedz
@crazy_frog: Była bardzo rozbawiona. Stwierdziła, że gdyby ona i Tom byli jedynymi ludźmi na Ziemi, to musiałyby powstać zasieki ciągnące się przez środek planety, by oboje się na siebie nie natykali.
  • Odpowiedz
W ogóle to wiecie skąd Tom ma tyle pozytywnym komentarzy na swoim IG? Usuwa te źle, czy co? Nie wierzę, że tyle lasek jest tak głupich, żeby jeszcze mu komentować jaki to on nie jest super...
  • Odpowiedz