Aktywne Wpisy
damianooo8 +510
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +79
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 48.8% (1127)
- Nie 51.2% (1182)
https://twitter.com/dimailnitsky/status/1609868301181526016
#rosja #ukraina #bron #wojna
@Aquamen: jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie, to byś wiedział kto w Polsce produkuje balistykę i jak wyglądają ich produkty, oraz przede wszystkim jak są oznaczane płyty posiadające certyfikat, bo na pewno nie jest to napis IV na odwrocie xd
Onuco, won na front!
@Aquamen: rosyjskiemu, topielcu?
@Aquamen: Tak dostali jedną tylko płytę. Musieli się nią dzielić. Teraz zniszczyli to nie mają
Komentarz usunięty przez moderatora
@LipaStraszna: nosi się na przód. Płyty w zależności od klasy zrobione są z kewlaru/ceramiki/stali/tytanu itd.
W tym przypadku biorąc pod uwagę, że to chiński noname, to można powiedzieć, że płyta zrobiona jest z c--j wie czego.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: pytanie jeszcze z jakiej amunicji strzelają. 9x39 występuje w trzech wariantach. Podejrzewam, że jest to
@Aquamen: ten "problem" istnieje wyłącznie w twojej głowie.
@Aquamen: nie ty, tylko twoja mama. Idz juz spac Adasiu