Zarywanie nocek i zgłębianie tematu w celu 'wymyślenia' czegoś własnego - łatwo nie jest, ale szanse są Przerzucanie 'ciężkich' rzeczy na taśmie w januszexie to raczej żadnych perspektyw nie otwiera..
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Jeśli pracujesz na swojej działalności, to tak, są na to szanse. Jeśli robisz u dziada na etacie, choćbym skały srały, nie zapłaci Ci więcej.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: Jako, że mam skromną definicję bogactwa tj.: dom lub mieszkanie w dobrej lokalizacji, samochód do 200k i jakiś milion-dwa oszczędności w różnych aktywach to owszem można stać się bogatym pracując dla kogoś. Natomiast cięzka praca kojarzy mi się z zapieprzaniem na produkcji po 12h, a mądra praca kojarzy mi się z byciem team lederem zespolu programistów zgarniającym 40-50k do ręki na miesiąc - jakiś meeting, jakaś przerwa, trochę pogadanki
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: wbrew wykopowej opinii - tak, tyrając na etacie można awansować do klasy średniej wyższej. Pytanie czy warto to inna kwestia.
#praca #pracbaza #korposwiat #pytanie #ankieta
Jak wyżej
Zarywanie nocek i zgłębianie tematu w celu 'wymyślenia' czegoś własnego - łatwo nie jest, ale szanse są
Przerzucanie 'ciężkich' rzeczy na taśmie w januszexie to raczej żadnych perspektyw nie otwiera..
Natomiast cięzka praca kojarzy mi się z zapieprzaniem na produkcji po 12h, a mądra praca kojarzy mi się z byciem team lederem zespolu programistów zgarniającym 40-50k do ręki na miesiąc - jakiś meeting, jakaś przerwa, trochę pogadanki