Aktywne Wpisy

grubi faceci śmierdzą, a ja mimo nadwagi pięknie wyglądam i mam wspaniały zapach, jestem też urocza i fajna, mam ładną figurę po ciąży i ciekawe zainteresowania, da się? no da się, wszystko się da, jeśli się chce :) #zwiazki #rozowepaski
źródło: 13233
Pobierz
![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

#pieniadze #gospodarka #bitcoin #holownia
źródło: comment_1672646743i8Hx03Lfej15y82Qo9yQT3.jpg
PobierzCo jest bzdurą totalną dla obecnej gospodarki gdzie eksport jest silnie uzależniony także od importu oraz nie uwzględnia się w ogóle niekorzystnej
@Bulletproof-50: i vice versa. Korzyści z posiadania euro jako waluty są oczywiste. A Polska przyjmie euro. A agresywni pisowcy nic z tym nie zrobicie. Polska będzie częścią federacji europejskiej :3
@Bulletproof-50: Nie muszę liczyć na genialny rząd w Brukseli bo jak widać euro nie ma zaniżonej wartości przynajmniej w stopniu takim jak złotówka więc jak widać w obecnym systemie to działa. Do tego mamy tutaj duże rozłożenie ryzyka bo na euro wpływają wszystkie rządy strefy euro a nie wyłącznie jeden polski rząd. Dywersyfikacja zmniejsza ryzyko.
No i zachód
@Bulletproof-50: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Bulletproof-50: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Jakovv: bo oddanie polityki monetarnej komuś innemu nigdy nie jest korzystne.