Aktywne Wpisy
WhyGuys +23
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
SaintWykopek +24
#sylwesterzwykopem #przegryw #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #p0lka #blackpill
Równie dobrze można napisać np w Trzech Króli że 70% kobiet goli doopę a 56% mężczyzn wspomina pierwsze naebanie się z kolegami.
Tak?
TAK?
To nie jest mit tylko prawda. Taka brzydka babka sobie założy tindera i już ma ~100 matchy i ludzi zapraszających ją na kawę/obiad itd.
Brzydal założy tindera i ma 0 matchy.
Jeżeli uważasz, że obaj mają takie same szanse na sukces na rynku matrymonialnym to jesteś w błędzie.
Gdyby brzydka założyła oczywiście tindera przed sylwestrem to też by dostała multum zaproszeń na imprezy, a brzydal
A no to, że jak z nami to znaczy, że się łapiesz na kryterium sylwestra z Chadami.
@tylkoponsfw:
I co to ma wspólnego z sylwestrem?
Ja mam niebieskiego a na sylwestra poszłam na rodzinnego grilla. Nikt nas nie zaprosił poza moim bratem.
Ty żyjesz w jakimś świecie stworzonym we własnej wyobraźni gdzie różowe to takie jednorożce łowione na Tinderze przez Chadów-myśliwych i używane przez nich jako wierzchowcow na których przyjeżdżają na bale w zamku królowej a przegrywy
@AlienFromWenus: To nie jest żaden mit, mam od gimnazjum konto witaminki na FB (jakby miało się przydać kiedyś) to dostałem kurde 3 zaproszenia na sylwestrową balangę xD
@tylkoponsfw: z samymi brzydalami
nic z tego nie ma
Komentarz usunięty przez autora
Jak jesteś brzydka to powinnaś się związać z brzydalem.
Jeżeli jesteś brzydka i nie chcesz brzydala tylko przeciętnego to takie coś nazywa się hipergamią
@tylkoponsfw: Co #!$%@? XDDDDDDDDDDDDDDD
Dziecko, dobieranie się w pary nie jest binarne na zasadzie 1:1 ładny/brzydki.
Już pomijam przy tym fakt, że ludzie mają różne gusta definicje piękna/brzydoty.