Wpis z mikrobloga

Wszyscy którzy spędzają ten sylwester z wykopem PLUSUJĄ. Plusujących zawołam dokładnie o 18:30 za rok. Razem podsumujemy czy rok 2022 był lepszy, czy gorszy od 2021.

Wołam tych, którzy plusowali ten wpis: https://www.wykop.pl/wpis/62795189/wszyscy-ktorzy-spedzaja-ten-sylwester-z-wykopem-pl/
Wpis z 2020 roku: https://www.wykop.pl/wpis/54580051/wszyscy-ktorzy-spedzaja-sylwestra-z-wykopem-plusuj/

W tym wpisie możecie napisać krotka wiadomość do siebie.

Przypomnę, że w 2022:
- Rosja napadła na Ukrainę,
- Covid stał się naszą codziennością
- nadal nie wszedł wykop 2.0, a rozpoczęła się pierwsza fala migracji użytkowników po kłótni z administracją,
- chleb byl po 5,30 zl
- bitcon kosztowal 72,5 tys zl
- akcje Tesli kosztuja 123,18 USD
- grzesiek kosztowal 1,70 zl
- akcje Dino kosztują 375,30 zł

Popularne subskrypcje:
Aamazon prime 49 zł
Allegro Smart 59,90 zł
Netflix na miesiąc
Pakiet Podstawowy: 29 zł miesięcznie / 348 zł
Pakiet Premium: 60 zł miesięcznie / 720 zł rok
Pakiet Standard: 43 zł miesięcznie / 516 zł rok,

Spotify
Spotify Premium kosztuje 19,99 zł miesięcznie

#jmuhhasylwester #jmuhha #sylwester #swieta #2020 #2021 #2022 #2023
Pobierz
źródło: comment_1672510367lL6rHCto4ZZ7ZtD0hyZ4Te.jpg
  • 327
Rok 2022 był całkiem dobry, dużo pracowałem, sporo zarabiałem piłem dużo wódeczki ( bo bardzo ja lubiłem). Sylwester byl za to najsłabszy w życiu, grypa i ciaża idę spać aby za rok było lepiej.!
Rok 2022:
1. Końcówka 2021 rozpoczęta nową robotą z 35% podwyżką, pod koniec 2022 nagrana robota z kolejnym +40%. Dobrze mi idzie.
2. Nie rozwinąłem skilli zawodowych tak jak planowałem. Nie chciało mi się w ogóle, w 2021 miałem głód wiedzy.
3. Generalnie się rozleniwiłem. A intensywne nic nie robienie jest w sumie bardziej męczące niż robienie.
4. Miałem schudnąć 11kg. Schudłem 3kg. Dupa dalej gruba. Na siłownię miałem chodzić, nie chodziłem.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Oby gorzej nie było i trochę brzemienia kredytowego z siebie zdjąć.

A dla Mireczków i Mirabelek zdrowia na nowy.
I żeby obajtus upadł i sobie głupi ryj rozwalił
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jmuhha: Nie ma po co pisać krótkiej wiadomości. Im mniej oczekiwań tym mniej rozczarowań. Jedyne co chciałbym powiedzieć to "Nigdy nie będziesz gotowy na zmianę. Zacznij teraz"
W tym wpisie możecie napisać krotka wiadomość do siebie.

@jmuhha: Przewiduję przyszłość na najbliższy rok. Ceny obligacji, aktyw i towarów codziennego użytku się zmienią. Wielu ludzi umrze. W tym celebryci. Naukowcy odkryją nowe planety, właściwości czarnych dziur, leki na raka i negatywny wpływ memów na ludzki mózg. Poza tym Jackowski (jeśli dożyje) stwierdzi, że pomógł odnaleźć #iwonawieczorek
Wojna na Ukrainie będzie trwać (mimo podpisania #!$%@?-pokoju), Wolski dopełni cykl mikroblogera, Debaty z
@jmuhha: W 2022 roku byłem w miejscach, które od dawna chciałem odwiedzić. Czuję się dobrym synem, człowiekiem, pracownikiem. Mam nadzieję, że pod wieloma względami prywatnymi 2023 rok będzie lepszy, a zawodowo uda mi się zrobić wymarzony krok do przodu.

Oceniam 2022 rok na solidną "czwórkę", bo sky is the limit, liczę na co najmniej 4+ w 2023.
@raison_detre:
mam nadzieję, że udało mi się kogoś poznać w 2k23 i nie spędziłem kolejnego roku sam ( ͡° ͜ʖ ͡°) liczę, że dalej wkładam dużo sił w swój rozwój i wciąż mam pozytywne nastawienie do życia i do innych ludzi
@THE2012END Nigdy nie miałem bardziej zrytej psychy niż teraz. Jestem ciekaw czy za rok zobaczę w ogóle ta wiadomość. Czy u Taty wszystko dobrze, czy ja w ogóle dożyje mentalnie do wakacji. Przynajmniej za 3,5h nowe wishe w Genshinie.