Aktywne Wpisy

co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
Miał ktoś taki problem. Ojciec wyjechał za granicę do niemiec i tam zmarł. Nie byliśmy blisko nie ma też jakiegoś majątku. Chcę go skremować jak najtaniej i pojechać po prochy i w moim mieście pochować ( po prostu odłożyć zwłoki bez jakichkolwiek obrzędów.) Nie znam niemieckiego, po angielsku trochę się dogadam ale oni też niekoniecznie muszą znać angielski.
Ma tylko mnie, jestem tez jego jedynym dzieckiem.
Czy ktoś kiedyś miał taki problem? Gdzie znaleźć kogoś, kto zalatwi to w rozsądnych cenach - to znaczy w tysiącach a nie w dziesiątkach tysięcy złoty. Może znacie w niemczech polskie zakłady pogrzebowe które nie są ściemą?
#pytanie #pytaniedoeksperta #niemcy #pogrzeb #smierc #polakicebulaki #zakladpogrzebowy