Aktywne Wpisy
koronawirus +905
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +43
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Dla nie pijących i trzeźwiejących dużo zdrowia, siły i motywacji. Dla tych pijących zbyt dużo, żeby znaleźli siłę i odwagę do walki z nałogiem.
Wszystkiego dobrego na nowy rok dla całego tagu #alkoholizm
#sylwester
Musisz mieć jakieś zdrowe zaburzenia, jak ty w informacjj i tym, że a-----l uzależnia, widzisz bronienie alkoholików xd
@Shatter: Z twojego poprzedniego komentarza wynika trochę co innego:
Czy myślisz, że alkoholik zostaje alkoholikiem, bo chce? Nie, alkoholizm to podstępna choroba. Każdy myśli, że kontroluje swoje picie, że w każdej chwili może przestać pić. A granica między "normalnym" kontrolowanym piciem a alkoholizmem jest niemal niewidoczna. Jeden może pić codziennie cztery browce i nie zostanie alkoholikiem i faktycznie może przestać pić z dnia
@Shatter: No i wszystko się zgadza, bo film jest z początku 2022. ¯\_(ツ)_/¯
@Cernold: ja tez, ale pisałam o takich co raz na jakiś czas wypija sobie drina czy grzańca.
Znam terapię dla współuzależnionch więc co nie co o tym wiem.